Bukkene Bruse på badeland - Bjørn F. Rørvik

Bukkene Bruse på badeland

; Gry Moursund (Illustratør)

Serie: Bukkene Bruse 1

«Dette er morsom lesning for hele familien. Stort bedre enn dette blir det ikke!»

, Foreldre & Barn Terningkast 6
Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt. "Badeland - 200 meter" står det på skiltet. Bukkene synes det høres fristende ut. Og kanskje de slipper unna trollet også. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt. "Badeland - 200 meter" står det på skiltet. Bukkene synes det høres fristende ut. Og kanskje de slipper unna trollet også.

Badeland er spennende, særlig den lange sklia. Men så kommer trollet.

Fantasifull, humoristisk og ellevill lek i tekst og bilder med et av våre mest kjente eventyr.

Bukkene Bruse på badeland har siden utgivelsen i 2009 opplevd en eventyrlig suksess, og er blitt en av landets største bildeboksuksesser noensinne.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Elisabet Høye, Foreldre & Barn

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202295882
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6
Format: 27 x 24 cm
Bildebokprisen 2009
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Dette er morsom lesning for hele familien. Stort bedre enn dette blir det ikke!»

, Foreldre & Barn Terningkast 6

«Språket er godt, lett og ledig. Det vil ikke være noe problem for barn å følge med på historien eller dramaturgien. Det er en god flyt gjennom hele fortellingen og boka har en passelig lengde. De minste og de mellomste vil nok både falle for, og nyte denne boka!(...) Jeg vil gi denne boka litt ekstra applaus for fantastiske illustrasjoner, de er utrolig sjarmerende.»

, Uriks.no

«Denne annerledesversjonen av Bukkene Bruse er den beste barneboka jeg har lest på lenge. Den har alt: En stor porsjon humor, høy gjenkjennelsesfaktor, fantastiske illustrasjoner, tidsriktig og godt tilpasset tekst både til mange barns hverdag og til illustrasjonene, den er passe lang til å lese på senga og den er til og med litt pedagogisk (...) kan anbefales foreldre som leser for sine søte små, men også for større barn, helt opp til tredje klasse. Og egentlig for voksne også. Helt herlig!»

, Gudbrandsdølen Dagningen

«I denne forbløffende kloke og morsomme nyversjonen har Bjørn Rørvik lagt handlingen til vår tid, og gjort trollet til en utagerende bølle av den typen som alle barn kjenner minst en av (...) Det har blitt en kraftfull, fargesterk og energisk bok, og ikke minst har det blitt ei moderne bok, i sin miks av levende eventyrtradisjon og barns samtidskultur.»

, Adresseavisen

«Snakk om å gjøre en vilter ny vri, virkelig fornye den, uten å ødelegge den opprinnelige historien! (...) Selv om tegningene skiller seg langt fra de trauste bukkene jeg husker fra barndommens eventyr, så er duoen Moursund og Rørvik tro mot den, fra a til å. Og jeg bare må nevne det. Trollet. For et troll! En krysning mellom Mummidalens Hufsa og Knerten på boler. Fargebruken er spenstig og detaljene vil gi leserne nye oppdagelser gang på gang.»

, Rana Blad

«Norska Bockarna Bruse på badhuset med text av Björn F Rörvik och illustrationer av Gry Moursund är bland det roligaste jag sett i bilderboksgenren. Vad som gör boken unik är att de har lyckats härma det naiva. Rörviks berättande som utgår från bockarna Bruse påminner mycket om hur barn använder sig av sagor i sina lekar. (...) Jag påstår att detta är ett mästerverk. Boken har varit min följeslagare under flera månader och de flesta som jag visat den för har varit väldigt förtjusta.»

, Barnboksbildens vänner