Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den magiske fingeren

Ikke legg deg ut med jenta med den magiske fingeren!

For jenta i denne fortellingen har en svært uvanlig egenskap: Hun har en magisk finger! Når noen gjør henne rasende, straffer hun dem med et lyn fra den magiske fingeren. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 1 virkedag
Ikke legg deg ut med jenta med den magiske fingeren!

For jenta i denne fortellingen har en svært uvanlig egenskap: Hun har en magisk finger! Når noen gjør henne rasende, straffer hun dem med et lyn fra den magiske fingeren. Som den gangen med Gregg-familien, naboene som elsker jakt og dreper dyr bare fordi det er morsomt.
Roald Dahl er verdens mest geniale barnebokforfatter. Barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger. Bøkene er oversatt til mer enn 50 språk og har solgt i over 100 millioner eksemplarer.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
62
ISBN
9788205479708
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The magic finger
Format
24 x 18 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

M
Marit – 20.01.2021

– Flott bok både for små og store.

S
SAS – 09.10.2009

– Jeg syntes denne boken var kjempemorsom som barn. Det å ha en finger som ikke kan kontrollere seg, og som ordner opp med det som er urettferdig må jo for mange barn være en drøm. Hvem har vel ikke tenkt at de vil peke på ting for at det så skal skje noe med dem? Det eneste som er litt negativt er vel det at denne boken blir litt simpel, slik at den passer seg best for ganske små barn. Mange av de andre bøkene til Roald Dahls synes jeg er flotte for mange aldersgrupper, men denne er mer begrenset. Men den er kjempeflott og morsom for de mindre.

L
Lille søss – 01.10.2008

– Boken "Den magiske fingeren" handler om en jente som er svært uvanlig. Hun har en magisk finger, og når noen gjør henne rasende klarer hun ikke å kontrollere seg selv. Hun straffer dem med et lyn fra den magiske fingeren. En dag drar vennene hennes på andejakt, og da blir hun sint og forvandler dem om til ender, og hun gir endene hender, så endene kan jage på vennene hennes. Ergo, de får seg en lærepenge av endene. Dette er en typisk Roald Dahl-bok, men denne har en litt mer mening en de andre bøkene hans. Dette er en lettlest og en morsom bok som jeg anbefaler til alle barn i en alder fra fem til tolv år.

O
Oswald – 22.10.2004

– Den lille hovedpersonen i boka har en magisk evne utenom det vanlige. Når hun blir sur har det seg nemmelig sånn at hun kan gjøre om alt mulig med sin magiske finger. Da bestevennene hennes går på andejakt på tross av at hun ber dem la være, gjør hun dem alle sammen om til mennesker med ender, og gir endene hender så de kan jakte på menneskene. Historien i boka er slik man kjenner en typisk Roald Dahl bok, men det er noe i den som mangler. Den er ganske morsom, men er kanskje litt for barnslig for de fleste voksne. Boka er for så vidt ganske tynn, og muligens ikke verdt den summen den koster. Det som virkelig er et pluss er at Quentin Blake som vanlig har laget illustrasjonene i den. Og de gjør den faktisk fem ganger morsommere. Jeg syntes nok at denne boka bra er for folk som har små barn de skal lese høyt for, eller barn som akkurat har lært seg å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den magiske fingeren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv