Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den utrolige historien om den kjempestore pæra

(eller Beretningen om hvordan Jeronimus Bjergstrøm Severin Olsen ble gjeninnsatt i sitt rettmessige embete som Solbys borgermester, til glede for alle byens innbyggere, utenom én)

Denne flotte barneboken handler om et lite sted kalt Solby, hvor borgermester Jeronimus Victor Nikodemus Abraham Bjergstrøm forsvinner, og byens innbyggere fortviler. En dag får elefanten Mitcho og katten Sebastian en flaskepost med brev fra borgermesteren, som befinner seg på Den mystiske øya. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne flotte barneboken handler om et lite sted kalt Solby, hvor borgermester Jeronimus Victor Nikodemus Abraham Bjergstrøm forsvinner, og byens innbyggere fortviler. En dag får elefanten Mitcho og katten Sebastian en flaskepost med brev fra borgermesteren, som befinner seg på Den mystiske øya. I flasken ligger et frø, som de to vennene planter. Over natten blir frøet til en kjempestor pære, som de igjen forvandler til et hus! Den nye borgermesteren har tidligere innført mange regler i Solby, blant annet at det ikke er lov til å dyrke pærer. Og her begynner historien om en lang reise mot Den mystiske øya, og kanskje en gjenforening med borgermester Bjergstrøm. Boken er spekket med morsomme illustrasjoner.

Medlemsvurdering:
Denne boka har blitt og blir fortsatt lest mase hos oss. Både 4åringen og 6åringen syns den er spennende og innholdsrik. Masse flotte illustrasjoner der man kan oppdage noe nytt i det uendelige :)

Pippi 2barnsmor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
99
ISBN
9788251661416
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Format
30 x 23 cm
Nr
8038562

Kunders vurdering

P
Pippi 2barnsmor – 01.06.2018

– Denne boka har blitt og blir fortsatt lest mase hos oss. Både 4åringen og 6åringen syns den er spennende og innholdsrik. Masse flotte illustrasjoner der man kan oppdage noe nytt i det uendelige :)

S
Sebastian – 27.09.2017

– Morsom

C
Christine SV – 19.02.2017

– Kan abefales. Synes den er like kjekk å lese som min 5 åring

B
Birgitte – 22.02.2016

– Vi digger denne boken! Den er underholdende for både barn og voksne. Og den innbyr til heftige stemmefordreininger fra den som leser. Og morsomme tegninger. Vår absolutte favoritt.

C
Cecilie – 22.02.2016

– Dette er en fantastisk bok som passer for alle aldre, og som blir lest om og om igjen. Til og med min nevø som som vanligvis aldri klarer å sitte stille, var helt oppslukt. Anbefales på det sterkeste.

P
Panne – 26.12.2015

– Det er ikke en eneste kvinnelig karakter i denne historien. Av to hovedpersoner, to hjelpende vitenskapsmenn, en forsvunnet borgermester, en skurk, diverse brannmenn, militære, politi, ikke EN kvinne eller jente. Skuffende, for historien ellers er god nok.

I
ILH – 27.09.2013

– Denne boken leser vi om og om igjen og den har flotte fargerike bilder, er morsom men litt spennende også. Vi elsker denne boken og annbefaler den på det sterkeste...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den utrolige historien om den kjempestore pæra:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv