Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det røde treet

"Med få ord og underfundige illustrasjoner gir denne boka noe å tenke på for både barn og voksne (...) Boka kommuniserer en stemning og en uro som tar samtiden på kornet"

Elisabet Høye, Foreldre & Barn

Noen ganger begynner dagen uten noe å glede seg til ...

Slik begynner den lille, store boken Det røde treet. Shaun Tan bruker en kombinasjon av ord og bilde til å formidle en foruroligende, fantasieggende virkelighet som kan oppfattes på mange plan enten man er barn eller ennå har barnet inni seg. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Noen ganger begynner dagen uten noe å glede seg til ...

Slik begynner den lille, store boken Det røde treet. Shaun Tan bruker en kombinasjon av ord og bilde til å formidle en foruroligende, fantasieggende virkelighet som kan oppfattes på mange plan enten man er barn eller ennå har barnet inni seg. Dette er historien om den lille jenta som synes dagene kan være vanskelige og gå igjennom, men plutselig kan alt forandre seg hvis man er åpen for det.

Les mer om forfatteren her.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202325978
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
The red tree
Format
32 x 24 cm

Anmeldelser

"Med få ord og underfundige illustrasjoner gir denne boka noe å tenke på for både barn og voksne (...) Boka kommuniserer en stemning og en uro som tar samtiden på kornet"

Elisabet Høye, Foreldre & Barn

"En klassiker fra en stor bokkunstner (...) dersom du får denne boken i huset, blir den ikke liggende bare til pynt."

Mette Hofsødegård, Aftenposten

"«Av og til begynner dagen uten noe å glede seg til ...» Derfra tar australieren Tan oss med inn i sin åpenbaring av en bildeverden, ledsaget av en kortklok tekst om å lengte etter mening og lyspunkter i livet."

Guri Fjeldberg, Bergens Tidende

"Trots att den här boken är oerhört mörk är det livets kraft och hoppets röda färg man minns. Mycket går att säga om symboliken i enskilda bilder, för att inte tala om alla konsthistoriska referenser som fi nns här. Att gå närmare in på ett enda uppslag skulle kunna fylla spaltmeter, så rik är den på stoff att tolka. [...] Heders betygelserna har regnat över Tan. Det är så välförtjänt det kan bli."

Åsa Warnqvist, Svenska Dagbladet

"En bok om att finna hopp när allting känns som svårast. En bok att finna förståelse och mening i när livet känns som en mörk gröt. [...] Tan har ett unikt sätt att foga samman ord och bild, vilket skapar ett språk som mer än någonting annat är känslans."

Jonna Fries, Smålandsposten

"Noen ganger leser jeg bøker som gir meg lyst til å rope: Ja, slik er dét! Jeg blir inspirert til å tenke nytt om livet, og hverdagen min. Jeg får lyst til å skape noe vakkert, og gjøre noe vakkert! Shaun Tans Det røde treet er en slik bok (...) Jeg har mange bøker i bokhylla mi som jeg elsker å ta frem på ny og på ny. Det røde treet er en slik bok. Jeg gleder meg til å gi den en fin plass i hylla, og ta den frem igjen, og igjen."

Karianne Gamkinn, Mammadamen.com

"Det røde treet er en suveren bildebok for hele familien. Den er spesiell fin når alt går på tverke."

Tone Langseth Luth, Oppland Arbeiderblad

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det røde treet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv