En i flokken

lete- og finne-vers

; Britta Teckentrup (Illustratør) ; Arne Ruste (Oversetter)

En lekker fulltreffer av en bildebok!En grafisk spennende og vakkert utstyrt bildebok, som aktiviserer og engasjerer. Hvert oppslag har en illustrasjon bestående av et utall like dyr, der én figur er avvikende fra de andre. Les mer

Vår pris
208,-
Spar
21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 208,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

En lekker fulltreffer av en bildebok!En grafisk spennende og vakkert utstyrt bildebok, som aktiviserer og engasjerer. Hvert oppslag har en illustrasjon bestående av et utall like dyr, der én figur er avvikende fra de andre. Teksten, som er på rim, presenterer dyret og oppfordrer barnet til å finne den som skiller seg ut. Hvilken fugl har mark i nebbet? Hvilken flaggermus har ikke våkna ennå? Hvilken skilpadde har gjemt seg i skallet? Boka er spenstig oversatt av Gruffalo-gjendikteren Arne Ruste."Bildeboka «En i flokken» er en slik fulltreffer. Den appellerer både til hode og hjerte og treffer ferske så vel som drevne lesere."
Maya T. Djuve, DagbladetMer fra Djuves anmeldesle:

"Boka henvender seg til barnet både intellektuelt, visuelt og emosjonelt. Den leker med språket, med allitterasjon, rim og rytme, og øker barnets bevissthet om begreper som likhet og forskjell. Boka er også en fin introduksjon til dyr, og til farger, som varierer fra oppslag til oppslag.For å finne avvikeren må leseren bruke ulike strategier. De minste vil se og se på mønstret av dyr, mens de eldre vil arbeide mer systematisk. De aller eldste, kanskje riktig gamle, vil glede seg over den samtidige stramheten og rikdommen i uttrykket.Teckentrup smetter også inn en emosjonell komponent. Dyret som skiller seg ut har «bandasje på en arm og et kne», eller «er sliten og lei og vil aller helst være i fred. Kan du se den vesle tassen, som bare har lagt seg ned?». Boka kaller på små leseres evne til medfølelse."

Fakta