Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fargofanten

Jenny og Jakob leker i sandkassen og har det kjempemorsomt! Helt til noen store skolejenter kommer forbi og ler av dem. De er ikke egentlig slemme, men Jenny tenker plutselig at hun er liten, dum og barnslig. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Jenny og Jakob leker i sandkassen og har det kjempemorsomt! Helt til noen store skolejenter kommer forbi og ler av dem. De er ikke egentlig slemme, men Jenny tenker plutselig at hun er liten, dum og barnslig. Hun tenker og at den fine byen de har bygget, bare er rotete og dum. Mens Jenny sitter i sandkassen og nesten gråter, kommer det plutselig en rødoransjelilla fargofant stormende ut mellom ripsbuskene!

Fargofanten er en av sju bøker for barn om helt vanlige følelser. I bøkene møter vi Jenny og Jakob. Jenny er en jente som går i barnehage og Jakob er tøykaninen hennes.

Jenny og Jakob bøkene er en morsom serie for alle barn, som fokuserer på følelser og tanker - helt vanlige følelser og tanker! Bøkene tilbyr barna et språk for å snakke om følelser, og gjennom samtale om bøkene kan de voksne rundt barna hjelpe dem å forstå følelsene sine. Bøkene er ypperlige verktøy for pedagoger, som ønsker å jobbe med forebyggende psykisk helsevern for små barn.

I denne boken lærer Jenny og Jakob om selvfølelse. Og de lærer om hvordan noen mennesker kan få deg til å føle deg veldig liten og dum.

I likhet med de andre bøkene i serien om Jenny og Jakob er det en faktatekst bakerst i boka, skrevet direkte til barna, om følelser. Faktateksten forklarer og setter ord på temaet som blir tatt opp i fortellingen. Kombinasjonen av fortelling og fakta formidler kunnskap om temaet på en god måte for små barn. Helt til slutt er det en fagtekst til de voksne. Her er det informasjon knyttet til hver bok og hvert tema, tips til hvordan en kan snakke med barn om akkurat dette temaet, ting det er viktig å tenke på når man skal snakke om akkurat disse følelsene, og forslag til hvordan bøkene og tekstene kan brukes i hverdagen.

Serien om Jenny og Jakob er skrevet for barn i barnehagealder og i småskolen.

Arnhild Lauveng har skrevet og illustrert bøkene. Hun er spesialist i klinisk samfunnspsykologi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
49
ISBN
9788215022093
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
22 x 30 cm
Serie
Jenny og Jakob

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fargofanten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv