Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hull og sønn

På hullfabrikker Hull & Sønn, lager de alle typer hull og har de beste fagfolka i verden. Men så bestemmer direktør Hull seg for å selge fabrikken, og de nye eierne har andre planer. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
På hullfabrikker Hull & Sønn, lager de alle typer hull og har de beste fagfolka i verden. Men så bestemmer direktør Hull seg for å selge fabrikken, og de nye eierne har andre planer.

Medlemsvurdering:
Hull & sønn er en morsom og tankevekkende bok om en fabrikk i Norge som produserer hull. For at ikke arbeidsplassene skal forsvinne bestemmer eieren seg for å selge. Dette blir en fatal bestemmelse. For hvordan vil det bli i verden når det ikke lenger er hull. Hva skal tannlegene gjøre, eller de som spiller golf. Hvordan skal man kunne slukke branner når det ikke lenger er hull i vannslangen. Problemene blir så store at selveste statsministeren må gripe inn. Hull & sønn er en type billedbok der bildene og teksten spiller sammen. Du trenger begge deler for å få best mulig utbytte. Dette er ikke i første rekke en bok for barn. Det er oppgitt 3 - 5 og 6 - 9 år som passende aldersgruppe. Dette mener jeg er en alt for snever inndeling. Boken henvender seg like mye til voksne, og det er mye et barn ikke vil ha forutsetninger for å forstå her.

Reidar

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788243002975
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
22 x 22 cm

Kunders vurdering

a
anders – 05.12.2005

– Med denne boka syns eg Frode Grytten tek om kampen med Erlend Loe når det gjeld humor og samfunnssatire. Førstnemnte har i så måte ingenting å skamme seg over, såvidt eg sjå.
Boka er morosam og absurd, og handlar då om eit selskap som produserar hull. Boka tek for seg ein del politiske spørsmål på ein lett og elegant måte, og ein kan ikkje halde seg for å le.
Personleg likar eg at Grytten skriv på nynorsk, at han skriv såpass enkelt og at meininga i boka, intensjonane til forfattaren ikkje kjem for tydeleg fram. Alt dette er med på å gjere denne boka til ei god oppleving, som kan skape ein smule debatt i familien og i venneflokken så slik sett tilrår eg alle å lese boka. Kva er artigare enn sammfunskritikk som faktisk er morosam?

R
Reidar – 16.11.2005

– Hull & sønn er en morsom og tankevekkende bok om en fabrikk i Norge som produserer hull. For at ikke arbeidsplassene skal forsvinne bestemmer eieren seg for å selge. Dette blir en fatal bestemmelse. For hvordan vil det bli i verden når det ikke lenger er hull. Hva skal tannlegene gjøre, eller de som spiller golf. Hvordan skal man kunne slukke branner når det ikke lenger er hull i vannslangen. Problemene blir så store at selveste statsministeren må gripe inn. Hull & sønn er en type billedbok der bildene og teksten spiller sammen. Du trenger begge deler for å få best mulig utbytte. Dette er ikke i første rekke en bok for barn. Det er oppgitt 3 - 5 og 6 - 9 år som passende aldersgruppe. Dette mener jeg er en alt for snever inndeling. Boken henvender seg like mye til voksne, og det er mye et barn ikke vil ha forutsetninger for å forstå her.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hull og sønn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv