Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Jenny og Jakob-serien

Jenny og Jakob bøkene er en morsom serie, bestående av sju bøker, for alle barn. Serien fokuserer på følelser og tanker - helt vanlige følelser og tanker!
Bøkene tilbyr barna et språk for å snakke om følelser, og gjennom samtale om bøkene kan de voksne rundt barna hjelpe dem å forstå følelsene sine. Les mer

998,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Jenny og Jakob bøkene er en morsom serie, bestående av sju bøker, for alle barn. Serien fokuserer på følelser og tanker - helt vanlige følelser og tanker!
Bøkene tilbyr barna et språk for å snakke om følelser, og gjennom samtale om bøkene kan de voksne rundt barna hjelpe dem å forstå følelsene sine. Bøkene er også ypperlige verktøy for pedagoger, som ønsker å jobbe med forebyggende psykisk helsevern for små barn.

Hver bok har en illustrert fortelling, en faktatekst til barna og en fagtekst til de voksne. Her er det informasjon knyttet til hvert tema og tips til hvordan en kan snakke med barn. Serien om Jenny og Jakob er skrevet for barn i barnehagealder og i småskolen.

Arnhild Lauveng har skrevet og illustrert bøkene. Hun er spesialist i klinisk samfunnspsykologi.
..................

- Bøkene appellerer til barna med fargesterke illustrasjoner og gjenkjennelige problemstillinger. Universitetsforlagets bøker er de som fungerer best skjønnlitterært, de kan brukes forebyggende og gjerne leses i sammenheng, og de kan også antakelig med hell brukes i for eksempel barnehager. - (Hedda Vormeland, Tidsskrift for Norsk Psykologforening nr. 2, 2015)

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788215023359
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
39 x 26 cm
Serie
Jenny og Jakob

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jenny og Jakob-serien:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv