Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klart jeg kan!

Fotografen har fulgt Kristine, som har Down syndrom, og tatt bilder i dagligdagse situasjoner. Parallelt med tekst og fotografi er det også tegnspråk og illustrasjoner med tilhørende teksting. Les mer

214,-

235,- Spar: 21,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Fotografen har fulgt Kristine, som har Down syndrom, og tatt bilder i dagligdagse situasjoner. Parallelt med tekst og fotografi er det også tegnspråk og illustrasjoner med tilhørende teksting.

Medlemsvurdering:
Denne synes jeg selv så helt grei ut, men ikke mer enn det. Jeg ble overrasket over at den ble en favoritt hjemme hos oss. Både 2-åringen og 5-åringen likte boken. Kanskje fordi den kombinerer store, flotte bilder med en morsom fortelling? For barn er det også fint å høre om mestring og alt et annet barn kan gjøre. Jeg tror ikke mine barn forsto at Kristine har Downs, så det ble ikke noe poeng for dem, men for barn som har Downs selv er det sikkert greit å ha noen bildebøker der hovedpersonene ligner på dem selv. Denne var iallfall suksess.

H.

Detaljer

Forlag
Eide forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
44
ISBN
9788251405492
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1998
Serie
Kristine

Kunders vurdering

H
H. – 22.11.2006

– Denne synes jeg selv så helt grei ut, men ikke mer enn det. Jeg ble overrasket over at den ble en favoritt hjemme hos oss. Både 2-åringen og 5-åringen likte boken. Kanskje fordi den kombinerer store, flotte bilder med en morsom fortelling? For barn er det også fint å høre om mestring og alt et annet barn kan gjøre. Jeg tror ikke mine barn forsto at Kristine har Downs, så det ble ikke noe poeng for dem, men for barn som har Downs selv er det sikkert greit å ha noen bildebøker der hovedpersonene ligner på dem selv. Denne var iallfall suksess.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klart jeg kan!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kilden

Gabriel Scott
Innbundet 
272,- 299,-

Vivaldi

Helge Torvund
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv