Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

I Hakkebakkeskogen møter du Morten Skogmus, Mikkel, Brumlemann, Bakermester Harepus og flere andre dyr.Thorbjørn Egner skriver selv dette om Hakkebakkeskogen:

Hakkebakkeskogen er en diktet liten verden som på mange måter kan minne om vår egen store verden. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager
I Hakkebakkeskogen møter du Morten Skogmus, Mikkel, Brumlemann, Bakermester Harepus og flere andre dyr.Thorbjørn Egner skriver selv dette om Hakkebakkeskogen:

Hakkebakkeskogen er en diktet liten verden som på mange måter kan minne om vår egen store verden. Og Klatremus og Morten og Bamsefar og Mikkel og alle de andre i skogen er ikke vanlige dyr, men fantasiskikkelser som låner litt i sin væremåte både fra dyr og mennesker. De har dyrenes navn og litt av deres utseende, men har også klær på seg og går på to ben og bor i hus og minner litt om oss mennesker i mye av det de gjør og sier og tenker.

- I Hakkebakkeskogen finnes også, likesom hos oss i den store verden, en lengsel etter fred og trygghet og respekt for hverandre. Lille Morten Skogmus sier det slik:

«Vi kunne ha det god her i skogen hvis alle var venner og de store lot de små være i fred. Så kunne de store hjelpe de små, og de små hjelpe de store, for det er mye vi små kan, som de store ikke kan.» Det var Mortens ord, og det er jo ganske fornuftig sagt av en liten mus.Boken er også utgitt på samisk.

Medlemsvurdering:
Figurene i Hakkebakkeskogen er veldig varierte. Ikke bare representerer de mange forskjellige dyr, som er spennende for barn, men i tillegg har de forskjellige personligheter og roller i skogen. Her finnes både skurker, små og svake, og snille og kloke. Så det er mye for barna å følge med på og det gjør det spennende. Jeg hadde et nært forhold til denne boken gjennom hele barndommen, og sitter fortsatt med mange gode minner fra denne lydboken. Denne pakken er også litt sånn "alt i ett" siden man får med illustrasjoner, som jeg personlig synes gjør det meste for boken. Denne er absolutt verd å kjøpe, og det skal godt gjøres at barna ikke liker den.

Sigri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
93
ISBN
9788202179496
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997
Format
25 x 18 cm
Serie
Hakkebakkeskogen

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

B
B – 05.08.2016

– Fremdeles veldig koselig klassiker

S
Silje S – 27.01.2016

– Da jeg var liten var denne en favoritt og nå leser jeg den for min datter hver kveld. Veldig fine kapittelinndelinger. Og vi synger visene og ser på de flotte karakteristiske Egnertegninene. Fenger fortsatt både stor e og små!

S
Sigri – 28.09.2009

– Figurene i Hakkebakkeskogen er veldig varierte. Ikke bare representerer de mange forskjellige dyr, som er spennende for barn, men i tillegg har de forskjellige personligheter og roller i skogen. Her finnes både skurker, små og svake, og snille og kloke. Så det er mye for barna å følge med på og det gjør det spennende. Jeg hadde et nært forhold til denne boken gjennom hele barndommen, og sitter fortsatt med mange gode minner fra denne lydboken. Denne pakken er også litt sånn "alt i ett" siden man får med illustrasjoner, som jeg personlig synes gjør det meste for boken. Denne er absolutt verd å kjøpe, og det skal godt gjøres at barna ikke liker den.

S
Sigri – 28.09.2009

– Det er så mange figurer og ting som skjer på denne lydboken, og det gjør at man aldri blir lei. Som barn hørte jeg om og om igjen på historiene, i tillegg til at jeg hadde bok som jeg også leste mange ganger. Det er en kjempekoselig lydbok, og også veldig barnevennlig, siden det er en veldig søt og fin historie, men ganske mye moral for barna. Det eneste negative med lydboken er at man ikke får sett på alle de fine bildene som er i bøkene. Men skal man derimot bruke den i bilen der det ikke passer så bra med bøker, er den kjempeflott.

E
Egner-fan – 20.04.2008

– CD-en om klatremus kan høres om igjen og om igjen, og om igjen. Det er fint å få historien på CD, så får man med melodiene til sangene. Fortellingene fenger, sangene er morsomme, lette å kjenne igjen og lett å synge med på. CD'en er spennende, litt skummel, veldig morsom og uslitelig! Vi hører om den sinte reven som får sin fortjente straff med de dobbeltpeprede pepperkakene, som blir lurt trill rundt av klatremus, som prøver å være snill, men som likevel blir mistenkt for å ha spist opp lille Brumlemann. Til sist viser han seg jo å være en kjekk rev likevel. Videre om Lille Brumlemann som ikke vil vaske seg, som blir 'kidnappet'. Klatremus som går rundt og besøker vennene sine for å få seg en matbit. Det er lett å bli kjenne seg igjen i, og bli glad i vennene i Hakkebakkeskogen. Et helt sikkert trygt og vellykket kjøp.

h
hm – 30.08.2006

– Denne lydboken er uten tvil våre barns favoritt. Vi har den i cdspilleren i bilen, og hver gang vi kjører et sted vil de høre. 2åringen synger med på de gøye sangene, og 4 åringen er oppslukt av den spennende historien. På den måten blir begge fornøyd, noe som ellers ikke er lett med en lydbok. De fleste kjenner vel fortellingen, og som voksen setter jeg pris på en lydbok som inneholder dramatikk uten å være voldelig eller skummel. At vi voksne kan mimre litt om egen barndom er bare et pluss. Etter å ha hørt denne lydboken noen hundre ganger er jeg likevel ganske lei Klatremus. Men det er ikke barna, så det sier vel litt om hvor velykket denne er...

L
Lille My – 24.03.2006

– Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen inneholder alt en god barnefortelling bør inneholde: Den er spennende, morsom, har gode karakterer og fengende sanger det er lett å synge til. Hva mer kan mer be om? Skuespillerne gjør karakterene levende, og spesielt Birgit Strøm som Klatremus er veldig bra. Min favorittdel i historien, er de dobbeltpepprede pepperkakene til bakemester harepus. Den dag i dag får jeg lyst på de lyse og gode pepperkakene som beskrives. Det er også veldig spennende når Mikkel Rev drar ut for å redde Bromlemann og treffer på stabbursmusa på gården. Men alt i alt er det en grunn til at Hakkebakkeskogen fremdeles huskes og elskes. Det er en historie som aldri vil glemmes!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv