Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Lille bever

Jenny, Jakob og Sara vil gjerne leke og være venner med alle barna i barnehagen, men det er ikke alltid de får det til. Noen ganger synes de det er veldig vanskelig å leke med Vegard, fordi han leker så annerledes. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Jenny, Jakob og Sara vil gjerne leke og være venner med alle barna i barnehagen, men det er ikke alltid de får det til. Noen ganger synes de det er veldig vanskelig å leke med Vegard, fordi han leker så annerledes. Heldigvis får Jenny og Jakob være med Lille Bever til beverdemningen hans. Der får de gode råd om hvordan de kan finne ut hva som er viktig og fint med å ha Vegard i barnehagen.


Lille bever er en av sju bøker sju billedbøker for barn om helt vanlige følelser. I bøkene møter vi Jenny og Jakob. Jenny er en jente som går i barnehage og Jakob er tøykaninen hennes.

I denne boka ser vi at alle barn er forskjellige og at noen har større behov for tilpasning enn andre. Jenny og Jakob oppdager hvordan en kan finne ut hva som er fint og viktig med alle barn. Alle barn er forskjellige, og i denne boka lærer Jenny og Jakob at noen barn har større behov for tilpasning enn andre. Dette er en bok om inkludering.

Jenny og Jakob bøkene er en serie som er morsom, for alle barn, og som fokuserer følelser og tanker - helt vanlige følelser og tanker! Bøkene tilbyr barna et språk for å snakke om følelser, og gjennom samtale om bøkene kan de voksne rundt barna hjelpe dem å forstå følelsene sine. Bøkene er ypperlige verktøy for pedagoger, som ønsker å jobbe med forebyggende psykisk helsevern for små barn.

I likhet med de andre bøkene i serien om Jenny og Jakob er det en faktatekst bakerst i boka, skrevet direkte til barna, om følelser. Faktateksten forklarer og setter ord på temaet som blir tatt opp i fortellingen. Kombinasjonen av fortelling og fakta formidler kunnskap om temaet på en god måte for små barn. Helt til slutt er det en fagtekst til de voksne. Her er det informasjon knyttet til hver bok og hvert tema, tips til hvordan en kan snakke med barn om akkurat dette temaet, ting det er viktig å tenke på når man skal snakke om akkurat disse følelsene, og forslag til hvordan bøkene og tekstene kan brukes i hverdagen.

Serien om Jenny og Jakob er skrevet for barn i barnehagealder og i småskolen.

Arnhild Lauveng har skrevet og illustrert bøkene. Hun er spesialist i klinisk samfunnspsykologi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
53
ISBN
9788215022055
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
22 x 30 cm
Serie
Jenny og Jakob

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lille bever:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Transitt

Kathrine Nedrejord
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv