Palle Puddel drar til New York - Anna Fiske

Palle Puddel drar til New York

; Anna Fiske (Illustratør)

Serie: Palle Puddel 4

Palle trosser flyskrekken og lar seg overtale av Nina Kanin til å dra til New York, for han vil så gjerne på MoMA, Museum of Modern Art. Nina Kanin og Palle er som vanlig opptatt av veldig forskjellige ting, Nina av mat, fortrinnsvis gulrøtter, og den pyntelige Palle elsker jo kunst og kunstbøker. Les mer
Vår pris
240,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 240,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Palle trosser flyskrekken og lar seg overtale av Nina Kanin til å dra til New York, for han vil så gjerne på MoMA, Museum of Modern Art. Nina Kanin og Palle er som vanlig opptatt av veldig forskjellige ting, Nina av mat, fortrinnsvis gulrøtter, og den pyntelige Palle elsker jo kunst og kunstbøker. De har en flott tur til New York, selv om de blir litt uvenner, for Palle liker egentlig ikke så godt å reise og er skvetten for omtrent alt, utenom MoMA, og de er jo vidt forskjellige. Men de finner ut av det, og er fortsatt gode venner. Boka er sånn som vi kjenner Nina og Palle og har gledet oss til. Veldig morsom og visuelt rik, masse fart og energi i tegningene, og så er det jo New York!

No Comprendo Press har utgitt alle Anna Fiskes tegneserier, dette er hennes andre tegneseriebok om Palle Puddel, kjent fra barnebladet Rabbel, den første var Palle Puddel, et hundeliv. Det finnes også en språklæring-pekebokserie om Palle: Palle Puddel står opp, Palle Puddel koser seg, Palle Puddel kjøper Olabukser.

Bokas baksidetekst:
Palle Puddel drømmer om å dra til MoMA i New York, det synes Nina Kanin er en god idé og bestiller billetter.
Men Palle Puddel liker ikke å reise, og er skvetten for neste alt unntatt MoMa.
Og hva er egentlig MoMA?

Papir: Munken Pure 150 g
FAKTA
Utgitt:
Forlag: No Comprendo Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788282550642
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9
Format: 25 x 18 cm
Tegneserieprisen 2016
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger