Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tankefisken

Jenny har en dum dag i barnehagen. Hun er sur og lei seg når hun kommer hjem. Jenny og Jakob setter seg i klesskapet, og plutselig er de i en magisk skog. Der møter de en tankefisk som lærer dem at tanker kan styres, og at det ikke er sikkert at det vi tenker første gang er helt riktig å tenke. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Jenny har en dum dag i barnehagen. Hun er sur og lei seg når hun kommer hjem. Jenny og Jakob setter seg i klesskapet, og plutselig er de i en magisk skog. Der møter de en tankefisk som lærer dem at tanker kan styres, og at det ikke er sikkert at det vi tenker første gang er helt riktig å tenke. Da kan det være lurt å tenke en gang til.
Tankefisken er en av sju bøker for barn om helt vanlige følelser. I bøkene møter vi Jenny og Jakob. Jenny er en jente som går i barnehage og Jakob er tøykaninen hennes.

Boka handler om kognitive teknikker til hverdagsbruk. Tanker kan styres og av og til er det lurt å tenke igennom ting en gang til.

Jenny og Jakob bøkene er en morsom serie for alle barn, som fokuserer på følelser og tanker - helt vanlige følelser og tanker! Bøkene tilbyr barna et språk for å snakke om følelser, og gjennom samtale om bøkene kan de voksne rundt barna hjelpe dem å forstå følelsene sine. Bøkene er også ypperlige verktøy for pedagoger, som ønsker å jobbe med forebyggende psykisk helsevern for små barn.

I likhet med de andre bøkene i serien om Jenny og Jakob er det en faktatekst bakerst i boka, skrevet direkte til barna, om følelser. Faktateksten forklarer og setter ord på temaet som blir tatt opp i fortellingen. Kombinasjonen av fortelling og fakta formidler kunnskap om temaet på en god måte for små barn. Helt til slutt er det en fagtekst til de voksne. Her er det informasjon knyttet til hver bok og hvert tema, tips til hvordan en kan snakke med barn om akkurat dette temaet, ting det er viktig å tenke på når man skal snakke om akkurat disse følelsene, og forslag til hvordan bøkene og tekstene kan brukes i hverdagen.

Serien om Jenny og Jakob er skrevet for barn i barnehagealder og i småskolen.

Arnhild Lauveng har skrevet og illustrert bøkene. Hun er spesialist i klinisk samfunnspsykologi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
61
ISBN
9788215022079
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
22 x 30 cm
Serie
Jenny og Jakob

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tankefisken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ro

Sigri Sandberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Samer

Sigbjørn Skåden
Innbundet 
181,- 199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv