Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vi skal på bjørnejakt

Det har aldri vært lett å dra på bjørnejakt, noe denne fortellingens håpefulle jegere snart skal finne ut. Det er en fin dag, og de er ikke redde! De forserer en eng med høyt gress, vasser over en dyp, kald elv, sliter seg gjennom gjørme, snubler gjennom en skog, kommer seg gjennom en snøstorm og lister seg på tå inn i en hule. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
Det har aldri vært lett å dra på bjørnejakt, noe denne fortellingens håpefulle jegere snart skal finne ut. Det er en fin dag, og de er ikke redde! De forserer en eng med høyt gress, vasser over en dyp, kald elv, sliter seg gjennom gjørme, snubler gjennom en skog, kommer seg gjennom en snøstorm og lister seg på tå inn i en hule. Men her, i det skumle mørket, er alt helt annerledes ...
Dette er en helt spesiell bildebok. Historien - gjenfortalt med stor humor og kraft, er bygget over en tradisjonell barneregle. Mens en leser ordene, kan en også utføre handlingene - late som om en går gjennom det lange gresset (svisj svusj!), vasser over elven (plaske plask!) og følger jegerne hele veien til hulen og hjem igjen. Slik blir boken både en spennende fortelling med glimrende illustrasjoner, og en morsom lek.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Mangschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788291948157
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
We're going on a bear hunt
Format
29 x 26 cm

Kunders vurdering

m
mb – 27.10.2008

– Her er det en familie som aldri før har vært på bjørnejakt,men som går på med full kraft. De kommer seg gjennom høyt gress, kald og dyp elv, gjennom gjørme, gjennom skog og snøstorm. Ja, kort sagt det meste klarer familien å takle av utfordirnger underveis. Samtidig går den samme regla hele tiden om at de skal på bjørnejakt og er ikke redde osv. Når de kommer frem til bjørnehulen og går inn i den og møter bjørnen, blir de livredde. Borte er de tøffe jegerne og de legger på sprang gjennom alt de hadde strevd seg gjennom for å komme frem. De kommer seg fort hjem til huset igjen og lukker døre. Når de kan gjemme seg trygt i senga konstateres det at de aldri skal på bjørnejakt igjen. Boken er stor av størrelse, men det er lite tekst i den. Tegninger i den er det derimot nok av, og de gjør vel mye av hele boken.En kan sikkert få mye moro ut av boken, men det beste her ble hvor komisk det hele ble. Det er morsomt med noen som skal på bjørnejakt og når de ser en bjørn løper hjem igjen.

k
kn – 11.10.2005

– Dette er ei morosam bok om ei familie som er på ei fantasifull bjørnejakt. Dei let seg ikkje stoppe av kalde elvar, skogar, snøstormar, gjørme eller skumle holer. Teksta er enkel og gjentakande, og derfor vil små barn ha lett for å følge med. Oxenbury er ein fantastisk illustratør, og det er i hovudsak bilda som ber boka. Ho skiftar mellom å bruke kolteikningar i svart- kvitt og akvarellar i fargar. Kva ho ønsker å oppnå med det er eg litt usikker på. Personlig synst eg det virkar litt forstyrrande, og hadde heller ønska meg fargar heile vegen. Men alt i alt ei fin fortelling.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi skal på bjørnejakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

God id!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

Fugl

Lisa Aisato
Innbundet 
272,- 299,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv