Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Formel 1

på innsiden av en verden i 350 km/t

Formel 1 har tatt Norge med storm! Aldri før har flere benket seg foran søndagenes Grand Prix-løp. Nå forteller Norges fremste Formel 1-ekspert, Atle Gulbrandsen, alt man trenger å vite om motorsportens rivaliseringer, dramatikk og teknologi. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Formel 1 har tatt Norge med storm! Aldri før har flere benket seg foran søndagenes Grand Prix-løp. Nå forteller Norges fremste Formel 1-ekspert, Atle Gulbrandsen, alt man trenger å vite om motorsportens rivaliseringer, dramatikk og teknologi.

Fart, spenning, seire, tap, champagne, ulykker, og av og til død: Formel 1s historie er kanskje den mest dramatiske i sportsverdenen. Samtidig er den en av de mest ukjente. Navnene Max Verstappen og Lewis Hamilton er nå på alles lepper, men hva med Senna, Schumacher og Lauda? Denne boka åpner Formel 1s glamorøse og adrenalinfylte fortid, samt skuer mot fremtiden. Vil Dennis Hauger sette Norge på racerbanen?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
182
ISBN
9788248930099
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Bengt Riise – 17.11.2022

– Det var åpenbart uunngåelig med Formel 1-feber i Norge og med Drive to Survive på Netflix måtte det jo bli en bok. Atle tar oss – ikke gjennom, men på kryss og tvers gjennom Formel 1-verdenen de siste 30-40 årene med gode dypp helt tilbake til start etter krigen. Det er originalvare hele tiden. Og vi møter Atle selv, med drømmen om racingkarriere. Kunne vært litt mindre Nürburgring-romantikk, og kunne gjerne droppet «norske Formel 1 håp gjennom tidene og inn i fremtiden». Og Kagge Forlag er også med på å gjøre denne boken spesielt overraskende, oppsiktsvekkende positiv. Den er umoderne full av laaaange avsnitt samtidig som de cirka 30 bildene er samlet i en egen bolk i midten. En Netflix-inspirert bok for lesende mennesker! Er det mulig?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Formel 1:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 
Nemi
Ny!

Nemi

Lise Myhre
Paperback 
79,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv