Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Russlands redningsmann

en politisk biografi om Vladimir Putin

Biografien tegner et bilde av Russlands president, Vladimir Putin, som politisk leder. Den forklarer hvordan Putin er blitt den lederskikkelsen han er i dag, hvilke verdier han har og hvorfor det store flertall av den russiske befolkning støtter ham. Les mer

299,-
Sendes innen 3 virkedager
Biografien tegner et bilde av Russlands president, Vladimir Putin, som politisk leder. Den forklarer hvordan Putin er blitt den lederskikkelsen han er i dag, hvilke verdier han har og hvorfor det store flertall av den russiske befolkning støtter ham.

Boken tar ikke bare for seg hva Putin har gjort som president og statsminister, men analyserer også hans taler, uttalelser og tv-opptredener, for derved å avdekke hvilket syn Putin har på Russlands utfordringer og hvordan han vil løse disse utfordringene.
Gjenopprettelsen av den russiske staten, det økonomiske oppsvinget, bedringen av befolkningens levestandard og den mer selvhevdende utenrikspolitikken Putin har stått for er kontrastert med det politiske og økonomiske kaoset og de utenrikspolitiske ydmykelsene det postkommunistiske Russland opplevde på 1990-tallet.

I Russlands redningsmann - en politisk biografi om Vladimir Putin, er Russlands forhold til omverdenen under Putins år ved makten utførlig drøftet. Hovedbudskapet er at det ikke hadde behøvd å komme til noen konfrontasjon mellom Vesten og Russland dersom man fra vestlig side hadde vært villig til å ta hensyn til russiske sikkerhetspolitiske interesser, primært ved ikke å utvide Nato østover.

Medlemsvurdering:
Denne biografi gir et godt bilde av statsmannen Putin .. delvis basert på egen bok som er skrevet efter interview med 3 journalister og delvis baseret på mennesker der har samarbeidet med ham. En god og interessant biografi som gir et troverdigt bilde av Ruslands president.

Poul Ryden Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vidarforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
330
ISBN
9788279903093
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Bjørn Sandnes – 17.08.2023

– En god gjennomgang. Avdekker mye som er ukjent for de fleste.

P
Poul Ryden Hansen – 17.11.2016

– Denne biografi gir et godt bilde av statsmannen Putin .. delvis basert på egen bok som er skrevet efter interview med 3 journalister og delvis baseret på mennesker der har samarbeidet med ham. En god og interessant biografi som gir et troverdigt bilde av Ruslands president.

K
Knut Svensen – 29.03.2016

– Bra bok. Likte den. Annen vinkling på Putin enn det som er vanlig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Russlands redningsmann:

Zelenskyj
249,-

Zelenskyj

Sergeii Rudenko
Innbundet 
249,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rovhjerte
99,-

Rovhjerte

Ulrika Rolfsdotter
Paperback 
99,- 199,-
 

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
169,- 399,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv