Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Harald V

en biografi

Kong Harald forteller her for første gang om hele sitt liv og virke. Per Egil Hegge har samarbeidet nært med kongen om denne autoriserte biografien, og resultatet er en oppsiktsvekkende bok om en viktig del av norsk historie. Les mer

393,-

449,- Spar: 56,-

Sendes innen 3 virkedager
Kong Harald forteller her for første gang om hele sitt liv og virke. Per Egil Hegge har samarbeidet nært med kongen om denne autoriserte biografien, og resultatet er en oppsiktsvekkende bok om en viktig del av norsk historie.

Kong Harald forteller åpent om både familieforhold og sin konstitusjonelle rolle, og Hegge analyserer kongens liv og gjerning i lys av samfunnsutviklingen i Norge fra krigsårene til i dag. Forfatteren har hatt adgang til hittil lukkede arkiver, og det kommer frem mye nytt stoff.

Varme, humor og pliktfølelse preger kongens hverdag. Vi følger ham i og utenfor rampelyset, og kongens sans for mellommenneskelig kontakt og treffende replikker skinner tydelig igjennom.

Biografien er rikt illustrert, blant annet med mange av kongefamiliens private bilder. Disse er tatt av dronning Sonja og er aldri tidligere vist offentlig.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
495
ISBN
9788204123923
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
23 x 17 cm
Nr
2168367

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harald V:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SingSang

Inez Nærup
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
271,- 298,-

Barndom

Frøy Lode Wiig
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv