Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bob Dylan minnebok

1956-1966

Håndskrevne sangtekster, plakater og unike fotografier. PLUSS: En 45 minutters CD med Dylan-intervjuer.

For alle som virkelig er interessert i musikk, er BOB DYLAN Minnebok 1956 - 1966 en skattkiste. Les mer

591,-

649,- Spar: 58,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Håndskrevne sangtekster, plakater og unike fotografier. PLUSS: En 45 minutters CD med Dylan-intervjuer.

For alle som virkelig er interessert i musikk, er BOB DYLAN Minnebok 1956 - 1966 en skattkiste. Boka gir en dypere innsikt i de begivenhetsrike årene som formet Bob Dylan som sanger og låtskriver.

Her finner du intervjuer, arkivfotografier, kopier av Dylans håndskrevne sangtekster og andre memorabilia, samlet inn fra hele verden. Bare dette gjør boka til et stykke rock and roll-historie. Denne minneboken dekker en viktig periode i den berømte poetens og låtskriverens liv: Hans ankomst til New York i 1961 og hans vei til å bli en av sin tids mest betydningsfulle stemmer med sanger som "Blowin' in the Wind" og "Like A Rolling Stone".

CDen som følger med boka, inneholder intervjuer som viser hvordan han skapte sin egen historie, fra Dylans første opptreden i Oscars Brands program Folk Song Festival til intervjuer han gjorde i forbindelse med filmen "No Direction Home" av Martin Scorsese.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
64
ISBN
9788249606559
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
The Bob Dylan scrapbook
Format
27 x 25 cm

Kunders vurdering

L
LK – 04.12.2007

– Dette er boken som tar for seg den berømte artisten Bob Dylans tidlige år. Boken består av ting som intervjuer, lyrics, programmet for han første konsert, bilder osv. I tillegg til alt dette følger det også med en CD. På denne CDen finner du flere intervjuer av legenden. Jeg vil anbefale denne boken og CDen for alle som interesserer seg for god musikk og musikkhistorie. Eller bare liker og lese om geniale mennesker. Dette er ikke bare en bok for blodfansen, men om du er en ekte Dylan-fan, må du absolutt ha denne boka i samlingen din.

K
Kurt – 06.10.2005

– I Bob Dylan minnebok får du en slags minnebok fra Dylans tidlige år som artist, årene fram til motorsykkelulykken i 1966. Det mest interessante her er etter min mening CDen som følger med, hvor du får intervjuer med den stadig overraskende, aldri forutsigbare Dylan. Men boka selv synes jeg først og fremst er interessant for die-hard-fansen, og kanskje ikke engang dem. Her får du i alle fall se programmet for Dylans første konsert, musikkjournalisten (og Dylan-biografen) Robert Sheltons notater fra Dylans konsert på Newport Folk Festival i 1965, der han gikk elektrisk for første gang, løpesedler for filmen Dont look back, håndskrevne sangtekster, masse bilder etc. Det mest interessante i tillegg til CDen med intervjuene er etter min mening de håndskrevne sangtekstene, som jo fyller en Dylan-fan med en viss historisk ærbødighet, ikke minst skissen til Blowin in the wind. Men det er først og fremst kunsten hans som er interessant, synes jeg, ikke livet, selv om det jo langt fra var kjedelig i denne intense perioden. Boka finnes også på engelsk, for øvrig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bob Dylan minnebok:

Elvis

Kjetil Rolness
Paperback 
199,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Råta

Siri Pettersen
Paperback 
229,-

Evna

Siri Pettersen
Paperback 
229,-

Samer

Sigbjørn Skåden
Innbundet 
208,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv