Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Historien om The Rolling Stones

Bill Wyman, et av bandets medlemmer, forteller historien om The Rolling Stones, verdens største rock and roll-band. Boka fikk en overveldende mottakelse av anmelderne.

The Rolling Stones har hatt en lang og innholdsrik karriere som strekker seg fra begynnelsen av 60-tallet og frem til i dag. Les mer

636,-

699,- Spar: 63,-

Innbundet
Utsolgt
Bill Wyman, et av bandets medlemmer, forteller historien om The Rolling Stones, verdens største rock and roll-band. Boka fikk en overveldende mottakelse av anmelderne.

The Rolling Stones har hatt en lang og innholdsrik karriere som strekker seg fra begynnelsen av 60-tallet og frem til i dag.

I denne rockebiografien, som ble utgitt i forbindelse med 40-årsjubileet, kommer Wyman både med avslørende historier og en rekke bilder og brev som ikke tidligere er utgitt.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
512
ISBN
9788249605262
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Rolling with the Stones
Format
31 x 26 cm

Kunders vurdering

C
Cam – 22.11.2004

– Denne boka er et absolutt must for trofaste Rolling Stones-fans. Den inneholder ikke bare mye informativ tekst, men også en hel masse gode og fascinerende bilder i stort format. Her skal du lete lenge om du skal finne noe som er utelatt. Du blir dratt inn i hele bandets historie; fra deres spinkle start til gjennombruddet, og videre mot der de står i dag. Beretningen er preget av mange, og kanskje til dels unødvendige detaljer, men det er nettopp dette som er litt morsomt å lese om også. Det er dessuten ikke nødvendig å lese boka fra perm til perm, da det gjerne er like greit å bla litt utover ettersom hva du er interessert i å lese om. En god beretning om et av de største rockebandene i vår historie!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historien om The Rolling Stones:

Elvis

Kjetil Rolness
Paperback 
199,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Livet

Keith Richards
Innbundet 
363,- 399,-
 

Rigel

Ida Larmo
Innbundet 
363,- 399,-
 

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv