Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Memoarer

del 1

Bli med i Bob Dylans bemerkelsesverdige verden - her er første del av hans selvbiografi!

Siden han utga sitt første album i 1962, har Bob Dylan gledet sine fans over hele verden. Rykter, myter og halvsannheter har preget forfatteres og journalisters beskrivelser av Dylans liv som artist og privatperson. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Bli med i Bob Dylans bemerkelsesverdige verden - her er første del av hans selvbiografi!

Siden han utga sitt første album i 1962, har Bob Dylan gledet sine fans over hele verden. Rykter, myter og halvsannheter har preget forfatteres og journalisters beskrivelser av Dylans liv som artist og privatperson.


Nå har han selv valgt å skrive om sitt bemerkelsesverdige liv. I det første bindet i denne trilogien konsentrerer Bob Dylan seg om sin oppvekst i det nordlige USA og de tidlige år av sin artistkarriere etter at han kom til New York. De neste to bindene er planlagt utgitt i 2005 og 2006.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
287
ISBN
9788249606269
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
Chronicles : volume one
Format
23 x 17 cm

Kunders vurdering

K
K – 20.10.2004

– Hans Marius Stormoens oversettelse av første bok i den forventede trilogien ¿Chrohicles¿. Boka er på sett og vis Bob Dylans selvbiografi, men ikke forvent deg en selvbiografi i klassisk forstand. Dylan skriver om det som interesserer ham, ikke det som opptar massene og fansen, nødvendigvis. Derfor består denne boka i stor del av Dylans tanker om ulike ting, som for eksempel gode, innsiktsfulle portretter av forbilder, og han nevner bare den mytifiserte motorsykkelulykken fra 1966 i en bisetning. Boka er ¿ ikke overraskende ¿ godt skrevet, men hvis du er mer interessert i Dylans litteratur enn Dylan som person, er det fortsatt ingen tvil om at det er lyrikken ¿ ikke prosaen ¿ som er mest interessant. Oversettelsen er god, selv om jeg naturligvis anbefaler enhver som behersker engelsk å lese Dylans original, som jo er veldig godt skrevet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Memoarer:

Elvis

Kjetil Rolness
Paperback 
199,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv