Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Olav Thon

milliardær i anorakk

Boken er den autoriserte biografien om forretningsmannen Olav Thon. Dette er fortellingen om en nesten 80 år lang forretningskarriere. Dette er historien om bondesønnen fra Hallingdal som rodde turister med båt og solgte reveskinn, og som etter hvert ble en av Norges rikeste menn. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Boken er den autoriserte biografien om forretningsmannen Olav Thon. Dette er fortellingen om en nesten 80 år lang forretningskarriere. Dette er historien om bondesønnen fra Hallingdal som rodde turister med båt og solgte reveskinn, og som etter hvert ble en av Norges rikeste menn. Har litteraturliste.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
256
ISBN
9788248908548
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
20 x 14 cm
Serie
Kagge pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Merethe_81 – 30.05.2009

– Jeg har alltid vært fascinert av Olav Thon, og begynte å lese boka med åpent sinn. For det første syns jeg det burde stått en advarsel på boka om at den er skrevet på delvis dialekt/nynorsk og i intervju-form. Det gjør boka mye tyngre å lese, både pga skrift og form! Boka starter med Thons barndom, og den tar store deler av boka, noe jeg syns var litt skuffende. Boka blir veldig lang og er til tider kjedelig og tung. Når vi kommer inn i Thons siste 20-30 år hvor han virkelig har tatt for seg eiendomsutvikling, hotell osv skyter boka mer interessant fart. Alt i alt vil jeg si at det er en bok du må være motivert for å lese hvis du skal orke å komme deg gjennom alle sidene.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Olav Thon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Reven

Dag Ellingsen
Paperback 
149,-
 

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv