Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Storeulv

en uautorisert biografi om John Fredriksen

Storeulv går bak myten John Fredriksen, gambleren som aldri får nok, som aldri tilgir, og som ikke ønsker at du leser denne boken.

Storeulv er beretningen om John Fredriksens turbulente liv, fra fengselscelle til milliardbolig, fra lærling til milliardær, fra kriser til triumfer. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Storeulv går bak myten John Fredriksen, gambleren som aldri får nok, som aldri tilgir, og som ikke ønsker at du leser denne boken.

Storeulv er beretningen om John Fredriksens turbulente liv, fra fengselscelle til milliardbolig, fra lærling til milliardær, fra kriser til triumfer. Men det var ikke nok å bli størst og rikest, John Fredriksen jager videre i stadig større tempo, drevet av en evig trang til å bevise noe.
John Fredriksen har forakt for risiko, for regler og for sveklinger. Mens andre tenker, handler Fredriksen, uten å spørre noen. Han eier ikke alt, men han bestemmer alt. Mange er blitt rike på Fredriksen, men han er blitt enda rikere på dem. Og aldri betaler han en krone i skatt - til gjengjeld er han dømt til et evig liv som hjemløs.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
380
ISBN
9788205353466
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
19 x 12 cm
Serie
Gyldendal pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
Svein Ivar Rosendal – 07.07.2016

– underholdende bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Storeulv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv