Per

glimt av min far

Gjennom flere dialoger gir forfatteren Aksel Fugelli et portrett av sin far, legen Per Fugelli. PER. Glimt av min far er et møte mellom to mennesker som har et helt liv å dele og oppsummere like før det slutter. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Uten å vike unna vanskelige spørsmål går Aksel gjennom farens liv en siste gang. Det er en tekst som verken frykter konfrontasjon eller nærhet. Noen ganger snakker de forbi hverandre. Noen ganger bryter samtalen sammen. Og hele tiden kommer de langsomt nærmere hverandre. Blottet for sentimentalitet, lik en lege som eksaminerer en pasient, streker sønnen opp bildet av sin egen far, som etter hvert framstår naknere, mer sårbar, men også virkeligere enn før.

PER. Glimt av min far er et møte mellom to mennesker som har et helt liv å dele og oppsummere like før det slutter. Boka er en virkeliggjøring av Per Fugellis oppfordring: "Ikke vær et ett-tall på jorda. Bry deg om flokken din."

Dialogene er fulle av motstand, kritikk og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten.
Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad
Vakkert og nyanserikt portrett av eit menneske vi alle har eit forhold til. (...) Faktisk er det snarare tvert imot, etter å ha lese boka synst eg samfunnsrefsaren og rikssynsaren står fram som eit endå meir imponerande menneske. Ein bauta i moderne, norsk historie blir eit stort, levande menneske. Ein mann eg kan identifisere meg med. Ein mann å sjå opp til.
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

Fakta

Bla i boka