Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

CUBE

Spread the word...but keep the secret! "The Cube" is an imagination game--and more-- that is thought to be an ancient Sufi riddle. The key to the game is a secret you are dared not to reveal. Les mer

218,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Spread the word...but keep the secret! "The Cube" is an imagination game--and more-- that is thought to be an ancient Sufi riddle. The key to the game is a secret you are dared not to reveal.

Medlemsvurdering:
Dette boken er både en psykologisk test og en spennende festlek. The Cube er en genial lek som er en sikker vinner både i festlig lag og blant venner og arbeidskolleger. Hva boken handler om kan jeg ikke fortelle, litt av meningen er at du ikke skal kjenne til den før du begynner å lese. Men jeg kan si såpass at det går ut på at du blir bedt om å se for deg et bilde som inneholder endel elementer. Beskrivelsen av disse elementene vil så si en god del om personligheten din. Testen har vist seg forbløffende treffende for alle de jeg har prøvd den på og alle har lært nye sider om seg selv. Vil du bli festens midtpunkt, og samtidig lære litt om deg selv? Kjøp! Du vil garantert ikke angre!

Crator

Detaljer

Forlag
HarperOne
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
208
ISBN
9780062512666
Utgivelsesår
1995
Format
15 x 15 cm

Kunders vurdering

C
Crator – 06.09.2005

– Dette boken er både en psykologisk test og en spennende festlek. The Cube er en genial lek som er en sikker vinner både i festlig lag og blant venner og arbeidskolleger. Hva boken handler om kan jeg ikke fortelle, litt av meningen er at du ikke skal kjenne til den før du begynner å lese. Men jeg kan si såpass at det går ut på at du blir bedt om å se for deg et bilde som inneholder endel elementer. Beskrivelsen av disse elementene vil så si en god del om personligheten din. Testen har vist seg forbløffende treffende for alle de jeg har prøvd den på og alle har lært nye sider om seg selv. Vil du bli festens midtpunkt, og samtidig lære litt om deg selv? Kjøp! Du vil garantert ikke angre!

Oppdag mer

Bøker som ligner på CUBE:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv