Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Riding In Cars With Boys

Confessions of a Bad Girl Who Makes Good

«A classic. Unless you hate to laugh, read it now»

CHICAGO TRIBUNE

* Widespread film coverage on TV, Radio and in the press * Check out the film's official US web-page at: http://www.spe.sony.com/movies/ridingincars Les mer

167,-
Paperback
Sendes innen 21 dager
* Widespread film coverage on TV, Radio and in the press * Check out the film's official US web-page at: http://www.spe.sony.com/movies/ridingincars

Medlemsvurdering:
Dette er historien om Beverly Donofrio. Hun blir gravid som 16-åring, etter en liten flørt med en gutt som heter Ray. Når foreldrene får vite dette, krever de at de to kommende foreldrene skal gifte seg, for det er nemlig skam å få barn utenfor ekteskapet på denne tiden. Beverly har et sterkt ønske om å bli forfatter, men et barn setter det hele på vent. Hun har en venn, Fay, som blir gravid nesten på samme tid som Beverly. Sammen går de igjennom mye. Dette er en film som ikke følger Hollywood-stilen til punkt og prikke, og det er det som gjør den så unik. Jeg syns dette var en veldig rørende film om en ung jente, og hennes kamp igjennom livet. Dette er absolutt en film jeg vil anbefale til alle!

smelllycat

Detaljer

Forlag
Virago Press Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
192
ISBN
9781860499470
Utgivelsesår
2002
Format
20 x 13 cm

Om forfatteren

Beverly Donofrio studied at Wesleyan University, then went on to receive an MFA in creative writing from Columbia University. Her work has appeared in The Village Voice and New York magazine. She is also the author of Looking for Mary.

Anmeldelser

«A classic. Unless you hate to laugh, read it now»

CHICAGO TRIBUNE

«What Beverly Donofrio makes you realise is that even very, very B-A-D girls can redeem themselves with pluck, luck, and gallows humour. Every swoop and dive of this roller coaster life presents another off-kilter view of humanity. You're just so glad it»

Jacki Lyden, author of DAUGHTER OF THE QUEEN OF SHEBA

«She writes as though she was born without brakes- it's shrewd, touching, funny and astonishing.»

Joanna Lumley

«She describes her relucant disastrous marriage at 17 and subsequent battle to educate herself, while brining up her son alone on welfare, with a humour and tenacity that is touching and shockingly funny... This sends her spare, witty prose dancing across t»

OBSERVER

Kunders vurdering

s
smelllycat – 05.04.2005

– Dette er historien om Beverly Donofrio. Hun blir gravid som 16-åring, etter en liten flørt med en gutt som heter Ray. Når foreldrene får vite dette, krever de at de to kommende foreldrene skal gifte seg, for det er nemlig skam å få barn utenfor ekteskapet på denne tiden. Beverly har et sterkt ønske om å bli forfatter, men et barn setter det hele på vent. Hun har en venn, Fay, som blir gravid nesten på samme tid som Beverly. Sammen går de igjennom mye. Dette er en film som ikke følger Hollywood-stilen til punkt og prikke, og det er det som gjør den så unik. Jeg syns dette var en veldig rørende film om en ung jente, og hennes kamp igjennom livet. Dette er absolutt en film jeg vil anbefale til alle!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Riding In Cars With Boys:

CUBE

Annie Gottlieb
Paperback 
218,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv