En varig fest

; Nils Lie (Oversetter)

Gyldendals klassikerslipp våren 2019.

I den selvbiografiske romanen En varig fest møter vi Hemingway som utenrikskorrespondent i Paris. Han skriver noveller, og er overbevist om at han en gang vil lykkes som forfatter. Les mer
Vår pris
172,-
Spar
57,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 172,-
Spar: 57,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Gyldendals klassikerslipp våren 2019.

I den selvbiografiske romanen En varig fest møter vi Hemingway som utenrikskorrespondent i Paris. Han skriver noveller, og er overbevist om at han en gang vil lykkes som forfatter.En varig fest inneholder fargesterke personskildringer og omtalte episoder fra Hemingways liv som ung nygift forfatter på 1920-tallet. I ekteparets omgangskrets inngår personer som F. Scott Fitzgerald, Gertrude Stein og James Joyce, som alle blir beskrevet både konkret og levende. Det er også flere referanser til både barer og restauranter som finnes i Paris den dag i dag.


I Gyldendals klassikerserie har vi løftet fram fire sentrale bøker i Ernest Hemingways forfatterskap. En varig fest ble Hemingways siste bok, og det var hans daværende kone Mary som sluttførte den, slik at romanen kunne utgis i 1964, tre år etter forfatterens død.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 128
ISBN: 9788205522961
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: A moveable feast
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger