Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Grunnleggende biologi og miljølære

Denne utgaven har fått et nytt kapittel om evolusjon og biodiversitet. Boka er ment som en ressursbok innen økologi og miljølære, og er ment å dekke den delen av miljølæren som bygger på biologisk og økologisk innsikt. Les mer

799,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne utgaven har fått et nytt kapittel om evolusjon og biodiversitet. Boka er ment som en ressursbok innen økologi og miljølære, og er ment å dekke den delen av miljølæren som bygger på biologisk og økologisk innsikt. Illustrert med tabeller, kurver, tegninger og fotos. Har register.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Landbruksforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
428
ISBN
9788252921588
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
1996
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

e
ella – 31.08.2008

– Biologi er et viktig fag i dag, dersom vi skal forstå hvordan naturen rundt oss er bygd opp og fungerer. Jo mer vi vet om naturen, desto mer forstår vi hvor sårbart og komplisert økosystemet er, og desto mer ønsker vi å ta vare på miljøet. Denne boken hadde vi på lærerhøyskolen, og den er, som tittelen sier, ment å lære oss det grunnleggende innen biologi og miljølære. Her finner vi selvfølgelig grundige beskrivelser av blant annet fotosyntesen, celletyper og hva som kjennetegner levende organismer. Videre tar boka for seg skogen, innsjøen, myra, havet og fjellet som økosystem, menneskets inngrep i naturen og hvilke kortsiktige og langsiktige følger dette får for oss. Når det gjelder biologien om mennesket, er den ikke så dekkende, bare noen kapitler om væsker/blod i kroppen og genetikk. Boken har mange gode og tydelige illustrasjoner, en del tabeller og statistikker og noen aktuelle artikler. Boka passer for dem som velger biologi på videregående- eller høyskolenivå.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnleggende biologi og miljølære:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Bibelen
Ny!

Bibelen

Kjell Arild Pollestad
Innbundet 
655,- 749,-
 

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-
To kjønn
Ny!

To kjønn

Glenn-Peter Sætre
Innbundet 
375,- 429,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv