Marine Biotechnology II

Yves Le Gal (Redaktør) ; Roland Ulber (Redaktør)

Serie: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology 97

Vår pris
4725,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet. Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager
På grunn av Brexit-tilpasninger og tiltak for å begrense covid-19 kan det dessverre oppstå forsinket levering.

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 4725,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet. Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager
På grunn av Brexit-tilpasninger og tiltak for å begrense covid-19 kan det dessverre oppstå forsinket levering.

Om boka

Fakta

Innholdsfortegnelse

1 G. Liebezeit: Aquaculture of "Non-Food Organisms" for Natural Substance Production.-


2 S. Lang, M. Huners, V. Lurtz: Bioprocess Engineering Data on the Cultivation of Marine Prokaryotes and Fungi.-


3 K. Muffler, R. Ulber: Downstream Processing in Marine Biotechnology.-


4 M.-L. Bourguet-Kondracki, J.-M. Kornprobst: Marine Pharmacology: Potentialities in the Treatment of Infectious Diseases, Osteoporosis and Alzheimers Disease.-


5 J. Hassfeld, M. Kalesse, T. Stellfeld, M. Christmann: Asymmetric Total Synthesis of Complex Marine Natural Products.-


6 K.H. Chu, C.Y. Tang, A. Wu, P.S.C. Leung: Seafood Allergy: Lessons from Clinical Symptoms, Immunological Mechanisms and Molecular Biology.-