Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kristuskransen

øvelser i livsmot, livslyst, selvbesinnelse og i å leve nær Gud

Kristuskransen er en perlekrans for bønn og meditasjon. Den gir hjelp til å leve nær Gud, deg selv og andre mennesker. Denne utgaven er en revidert utgave av boka som kom i 2000. Etter 15 års erfaringer med kransen, blir også boka mer erfaringsbasert. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Kristuskransen er en perlekrans for bønn og meditasjon. Den gir hjelp til å leve nær Gud, deg selv og andre mennesker. Denne utgaven er en revidert utgave av boka som kom i 2000. Etter 15 års erfaringer med kransen, blir også boka mer erfaringsbasert. Lönnebo kan nå fortelle om hvordan kransen faktisk blir brukt. I den første skrev han om hvordan han hadde tenkt den skulle brukes. Bruken av Kristuskransen er til dels blitt rikere og mer variert enn han kunne forutse. I tillegg er boka flere steder blitt mer poetisk, mindre forklarende. Teksten og tonen har flyttet seg fra hode mot hjerte.

Medlemsvurdering:
Martin Lønnebo er ikke uten grunn blitt en elsket og kjær biskop også for mange Norge. Som ingen annen forstår han å gjøre det kristne budskapet aktuelt og tilgjengelig for moderne mennesker. Hans Kristuskrans blir mer og mer brukt i forkynnelse, retreatarbeid og ikke minst konfirmantarbeid. Denne lille boka forteller hvordan du kan gjøre hans lille perlekrans til et nyttig hjelpemiddel i hverdagslivet. Praktisk og enkelt, men likevel fylt av et langt livs åndelige erfaringer, forteller han om de forskjellige perlene og deres hemmelige budskap til alle som lengter etter å høre og forstå Guds tiltale i livet. "Selvsagt er det barnslig med perlekranser", sier han i boken. Og forferdelig gammeldags."vær ikke redde for det barnslige. I det barnslige finnes ofte glede. Vær ikke redd for det gamle. I det gamle finnes det ofte visdom."

bst

Detaljer

Forlag
Verbum
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
139
ISBN
9788254312056
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Frälsarkransen
Format
15 x 11 cm

Kunders vurdering

b
bst – 19.04.2006

– Martin Lønnebo er ikke uten grunn blitt en elsket og kjær biskop også for mange Norge. Som ingen annen forstår han å gjøre det kristne budskapet aktuelt og tilgjengelig for moderne mennesker. Hans Kristuskrans blir mer og mer brukt i forkynnelse, retreatarbeid og ikke minst konfirmantarbeid. Denne lille boka forteller hvordan du kan gjøre hans lille perlekrans til et nyttig hjelpemiddel i hverdagslivet. Praktisk og enkelt, men likevel fylt av et langt livs åndelige erfaringer, forteller han om de forskjellige perlene og deres hemmelige budskap til alle som lengter etter å høre og forstå Guds tiltale i livet. "Selvsagt er det barnslig med perlekranser", sier han i boken. Og forferdelig gammeldags."vær ikke redde for det barnslige. I det barnslige finnes ofte glede. Vær ikke redd for det gamle. I det gamle finnes det ofte visdom."

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kristuskransen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ixelles
Ny!

Ixelles

Johannes Anyuru
Innbundet 
399,-
 

Veven

Martin Lönnebo
Paperback 
225,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv