Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Obligasjonsrett

Obligasjonsrett er læren om skyldforhold, særlig skyldforhold som har sitt grunnlag i en kontrakt. Som disiplin favner obligasjonsretten vidt og spenner over svært ulike rettsforhold; fra studentens husleiekontrakt til offshorekontrakter i milliardklassen. Les mer

1349,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Obligasjonsrett er læren om skyldforhold, særlig skyldforhold som har sitt grunnlag i en kontrakt. Som disiplin favner obligasjonsretten vidt og spenner over svært ulike rettsforhold; fra studentens husleiekontrakt til offshorekontrakter i milliardklassen.

Viggo Hagstrøms Obligasjonsrett har siden førsteutgaven i 2003 etablert seg som det sentrale referanseverket på obligasjonsrettens område. Den viderefører og utvikler tradisjonen fra Per Augdahls klassiker Den norske obligasjonsretts almindelige del. I boken sammenfattes de overordnede prinsippene i obligasjonsretten. Utviklingen av internasjonale kontraktsrettsprinsipper, som har revitalisert obligasjonsretten som rettslig disiplin, er viet stor plass i boken. Fremstillingen bygger på et omfattende norsk og internasjonalt kildemateriale.

Obligasjonsrett er velegnet både som lærebok for studenter og som håndbok for dommere, advokater og andre praktikere.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
1002
ISBN
9788215022468
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Obligasjonsrett
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Obligasjonsrett:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre
299,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
299,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv