Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fast eiendom i et nøtteskall

Boken gir en introduksjon til eiendomsrett, også kjent som fast eiendoms rettsforhold. I boken gis blant annet et overordnet perspektiv på hvordan en eiendom klassifiseres på ulike måter, hva eierskapet til en eiendom betyr og hvordan en eiendom kan brukes av eieren og andre. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boken gir en introduksjon til eiendomsrett, også kjent som fast eiendoms rettsforhold. I boken gis blant annet et overordnet perspektiv på hvordan en eiendom klassifiseres på ulike måter, hva eierskapet til en eiendom betyr og hvordan en eiendom kan brukes av eieren og andre.
Fast eiendom er et begrenset knapphetsgode, og striden om retten til eiendom er derfor gjenstand for konflikter. Det å ha eller å bruke eiendom er i stor grad regulert, og temaer som registrering av eiendom, grenser, erverv av eiendom og rettigheter, hevd, servitutter, naboretten, sameie, eiendomsrettens konstitusjonelle og semikonstitusjonelle vern er derfor viet egne kapitler i denne boken.

Formålet med boken er å gi studenter og andre en forståelig innføring i et komplekst og omfattende rettsområde, med kilder for videre lesning.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
206
ISBN
9788205563537
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fast eiendom i et nøtteskall
Format
21 x 13 cm
Serie
Nøtteskallserien

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fast eiendom i et nøtteskall:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv