Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fast eiendoms rettsforhold

kort forklart

I denne boken gir forfatterne en innføring i fast eiendoms rettsforhold. Tanken er at studentene kan lese boken før de går løs på selve pensum, og dermed få en oversikt over faget. Boken er utstyrt med illustrasjoner og eksempler som skal gjøre det lettere for leseren å få oversikt. Les mer

379,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
I denne boken gir forfatterne en innføring i fast eiendoms rettsforhold. Tanken er at studentene kan lese boken før de går løs på selve pensum, og dermed få en oversikt over faget. Boken er utstyrt med illustrasjoner og eksempler som skal gjøre det lettere for leseren å få oversikt. Ikke minst fungerer figurene og illustrasjonene som knagger for hukommelsen.

Emner som behandles er fastleggelse av fast eiendoms grenser, offentlig regulering av fast eiendom, hevd, servitutter, sameie og naborettslige spørsmål. Forfatterne har lagt vekt på en pedagogisk tilnærming til dette spennende rettsområdet, blant annet gjennom omfattende bruk av eksempler og illustrasjoner.

«Fast eiendoms rettsforhold - kort forklart» er først og fremst skrevet for studenter ved universiteter og høyskoler, men vil også være nyttig for andre som vil ha en innføring i rettsspørsmål knyttet til fast eiendom.

Medlemsvurdering:
Veldig oversiktelig bok både som innføring og eksamensrepetisjon. Bruker forståelig inndeling som gjør det enklere for studenten å få hodet rundt kompleksiteten i tingsretten.

S. H.R.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
176
ISBN
9788215054704
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
23 x 15 cm
Serie
Kort forklart

Bla i boka

Kunders vurdering

S
S. H.R. – 19.11.2014

– Veldig oversiktelig bok både som innføring og eksamensrepetisjon. Bruker forståelig inndeling som gjør det enklere for studenten å få hodet rundt kompleksiteten i tingsretten.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fast eiendoms rettsforhold:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv