Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Godt brød

våre beste økologiske oppskrifter

Duften av nybakt brød. Sprø, nystekt skorpe. Myke boller med kanel og kardemomme. Våre bakere starter grytidlig for at du skal få en god start på dagen.
Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Duften av nybakt brød. Sprø, nystekt skorpe. Myke boller med kanel og kardemomme. Våre bakere starter grytidlig for at du skal få en god start på dagen.
Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Derfor har vi i mange år svart på spørsmål fra gjestene våre på bakeren svarer. Dere har spurt om surdeig, sunnhet og om hvordan man hever brød over natten. Og vi har vært glade for å kunne dele det vi vet om det eldgamle håndverket.
Dere har også spurt oss om oppskrifter på bakevarene våre. Nå får dere dem. I denne boka viser vi hvordan du lager 40 av våre mest populære brød, rundstykker og boller. I tillegg får du baketips, steg for steg-beskrivelser og gode råd fra bakerne.
Hjemme, som i bakeriet, handler det om å bruke god tid, riktig teknikk og gode råvarer. For oss betyr det å bruke utelukkende økologiske råvarer. På Godt Brød er god smak og god samvittighet det vi aller mest ønsker å gi til gjestene våre.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Innholdsbyrået
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
200
ISBN
9788269006209
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
28 x 22 cm

Kunders vurdering

M
M – 04.04.2021

– Boken ser og føles bra ut og bakverkene er utrolig gode. Oppskriftene er lette å følge, og jeg liker at en "startdeig" kan bli flere ulike bakverk. Den får trekk da jeg skulle ønske de inkluderte alternativer til "klemt hvete", da dette ikke er så lett å oppdrive. Jeg har erstattet det med havregryn og det ser ut til å funke greit!

K
Kjersti Rylandsholm – 11.12.2019

– Utrolig mange gode oppskrifter som jeg har prøvd, og lykkes med. Jeg har også kommet i gang med å lage min egen surdeig etter oppskrift fra boken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Godt brød:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv