Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hekta på surdeig

deilig bakst med søtt og salt : fra @SkillebekkSurdeig

I denne inspirerende boka får du Skillebekk surdeigs aller beste tips og hemmeligheter for å mestre surdeigsbaksten. QR-koder bringer deg til korte filmsnutter, der du kan følge fremgangsmåtene trinn for trinn og lære effektive teknikker. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I denne inspirerende boka får du Skillebekk surdeigs aller beste tips og hemmeligheter for å mestre surdeigsbaksten. QR-koder bringer deg til korte filmsnutter, der du kan følge fremgangsmåtene trinn for trinn og lære effektive teknikker.

Hekta på surdeig gir deg et rikholdig utvalg av oppskrifter - fra de mest fristende brød og rundstykker til søte bakverk, og dedikerer et helt kapittel til den uforglemmelige surdeigspizzaen. Hvis du ennå ikke har smakt det, er det bare å gjøre seg klar for en sprø og himmelsk oppdagelse!

Surdeigsbaking er ikke bare en økende kulinarisk trend, men det har også flere helsefordeler. Baksten blir luftigere, saftigere, mer smakfull og får en sprøere skorpe. I tillegg er den lettere fordøyelig, mer skånsom mot magen og kan være et godt alternativ for mange som enten ønsker å regulere blodsukkernivået eller er glutensensitive.

Glem forestillingen om at surdeigsbaking er for de utvalgte få. Med hjelp av denne boka blir det enkelt, engasjerende og ekstremt givende! Hekta på surdeig inviterer deg til å bli en del av den voksende surdeigsgjengen. Det er store sjanser for at du blir hekta, du også!

Martine M. Sletmoen, kjent som @SkillebekkSurdeig, bringer sammen to tilsynelatende uforenelige verdener i sitt dobbeltliv som maskiningeniør og surdeigsbaker. På dagtid utvikler hun droner for Forsvaret, mens på fritiden er hun Norges største Instagram-profil innen surdeig. Hun har tidligere utgitt boka Skillebekk surdeig(2021).

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
215
ISBN
9788202793579
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Hekta på surdeig
Format
26 x 20 cm
Nr
8219281

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hekta på surdeig:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
279,- 449,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Ut

Mikkel Soya Bølstad
Innbundet 
336,- 369,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv