– Surdeig
Surdeig
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.
Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. Les mer
Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. Les mer
449,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.
Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød.
Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte.
Følg forfatterne på Instagram: @illebrod
Om forfatterne:
Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.
Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød.
Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte.
Følg forfatterne på Instagram: @illebrod
Om forfatterne:
Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.
Kundevurdering:
Jeg har endelig knekt koden med surdeig med hjelp fra denne boken. Kunne ønsket en kort versjon av surdeig oppskriften i tillegg til den som er i boken.Anette
Detaljer
- Forlag
- Vigmostad & Bjørke
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 172
- ISBN
- 9788241911309
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2015
- Originaltittel
- Surdeig
- Format
- 27 x 22 cm
- Nr
- 8078815
- Serie
-
Surdeig 1
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
I
A
– Jeg har endelig knekt koden med surdeig med hjelp fra denne boken. Kunne ønsket en kort versjon av surdeig oppskriften i tillegg til den som er i boken.
F
– Det meste om surdeig og det rundt det er godt forklart. Med enkel forklarende tekst og gode bilder.
O
– En veldig inspirerende bok!