Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Surdeigsbakst fra Ille brød

ille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste surdeigsbakerier, og har vunnet flere priser. Denne boken er deres guide til surdeigsbaking. Du lærer først å lage surdeigsstarter og holde en god starter ved like. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
ille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste surdeigsbakerier, og har vunnet flere priser. Denne boken er deres guide til surdeigsbaking. Du lærer først å lage surdeigsstarter og holde en god starter ved like. Deretter følger oppskrifter på alt fra enkle formbrød til vidunderlige landbrød og fullkornbrød med ulike sorter smakfullt og næringsrikt økologisk korn. Siste halvdel av boken er viet søtbakst og annen bakst med surdeig, som boller, brioche, pizza, pretzels, pepperkaker, pannekaker, vafler, lomper og burgerbrød. Med presise forklaringer og trinn for trinn-bilder lærer du bretting og forming av deiger, slik at resultatet blir både saftig og luftig. ille brød vant Matprisen i 2021 og ble kåret til Oslos beste bakeri i Aftenposten i 2022. Deres første bok, brødboken Surdeig, ble en bestselger.
Vinner av kokebokprisen for beste norske bakebok 2022! Juryens begrunnelse: Brød av surdeig er trendy, og den som har smakt (kjøpt eller selvlaget) går ikke tilbake til kneipp! Teamet bak denne boken viser oss håndverk av ypperste klasse, formidlet på en svært visuell måte. Forståelige tekster og lekre bilder leder oss stødig gjennom prosesser som ofte er tidkrevende og som kan fremstå som ganske utfordrende. Her kan du lære om kjemien i en surdeigsstarter uten å miste motet! Kåret til en av årets fineste kokebøker av godt.no.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
203
ISBN
9788241956935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
27 x 22 cm
Nr
8203393
Serie
Surdeig 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Surdeigsbakst fra Ille brød:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv