Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Nesten sanne historier om Rune Lisbeth Berg

roman

«Kjell Aukrust-aktige historier vevd sammen til en fantasirik og realistisk roman om oppvekst på øya Giske utenfor Ålesund.»

Stein Roll, Adresseavisen

Rune forsøker så godt han kan. Noe må han da kunne gjøre for å bli lagt merke til? Øya i havgapet er liten, men stor nok for en ung gutt, og fylt av de merkeligste karakterer: Det er Roy-Helge og Kim Lennart, det er Dass-Elvis og Bassenbuda-Bassen. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 1 virkedag
Rune forsøker så godt han kan. Noe må han da kunne gjøre for å bli lagt merke til? Øya i havgapet er liten, men stor nok for en ung gutt, og fylt av de merkeligste karakterer: Det er Roy-Helge og Kim Lennart, det er Dass-Elvis og Bassenbuda-Bassen. Kanskje Rune bør skaffe seg et kallenavn? Hvilken dåd må i så fall til? Eller er det fordi han ikke har et mellomnavn at han har så få venner?

Ingen forsøk er for små. Ingen innfall skal være uprøvde. Å kaste seg ut fra øyas høyeste gran. Å legge hodet i Roy sin bursdagskake. Å stjele på butikken sammen med Glenn. Resultatet er både et halvt antropologisk studium av et merkelig folkeslag, og et portrett av en gutt hvis verden kanskje er begrenset av menneskene og ferga, men likevel er fylt av galskap og eventyr.

For når et lite sted er alt du har, så kan det være mer enn nok.

Detaljer

Forlag
Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
244
ISBN
9788210057427
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Nesten sanne historier om Rune Lisbeth Berg
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Kjell Aukrust-aktige historier vevd sammen til en fantasirik og realistisk roman om oppvekst på øya Giske utenfor Ålesund.»

Stein Roll, Adresseavisen

«Han er enkelt og greit en historieforteller av rang. Og som sagt så er han ikke bare det - han er en underfundig humorist også. Et stort forfattertalent er født.»

Tor Hammerø, Nettavisen

«En perle av en debut! (...) Berg har samme uforklarlige evne som Lars Saabye Christensen til å sende leseren inn i en sky av poetisk og potent nostalgi, kombinert med Erlend Loes evne til å snekre hver eneste setning på en finurlig og absurd måte.»

Shana Fevang Mathai, NRK

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nesten sanne historier om Rune Lisbeth Berg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
249,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv