Bygningsfysikk

; David Keeping (Illustratør)

Denne boka gir en god innsikt i faget bygningsfysikk. Boka forklarer det faglige innholdet med lite bruk av matematikk og med et enkelt språk. Målet er at leserne ved å arbeide med boka, skal kunne tilegne seg en grunnleggende forståelse som de kan bygge videre på gjennom egne erfaringer. Les mer
Vår pris
699,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 699,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Denne boka gir en god innsikt i faget bygningsfysikk. Boka forklarer det faglige innholdet med lite bruk av matematikk og med et enkelt språk. Målet er at leserne ved å arbeide med boka, skal kunne tilegne seg en grunnleggende forståelse som de kan bygge videre på gjennom egne erfaringer.
I 7. utgave er teksten om ventilasjon omarbeidet slik at den samsvarer med TEK17 og veiledningen til denne. Det er også gjort en rekke mindre rettelser. Blant annet er flere statistikker oppdatert med tall fra de siste årene.
Forfatteren er pensjonert førstelektor ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging (IØRP) ved Universitetet i Stavanger og har lang erfaring som praktiserende arkitekt MNAL.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 228
ISBN: 9788245041019
Utgave: 7. utg.
Format: 27 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger