Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bygningsfysikk

Denne boka gir en god innsikt i faget bygningsfysikk. Boka forklarer det faglige innholdet med lite bruk av matematikk og med et enkelt språk. Målet er at leserne ved å arbeide med boka, skal kunne tilegne seg en grunnleggende forståelse som de kan bygge videre på gjennom egne erfaringer. Les mer

799,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne boka gir en god innsikt i faget bygningsfysikk. Boka forklarer det faglige innholdet med lite bruk av matematikk og med et enkelt språk. Målet er at leserne ved å arbeide med boka, skal kunne tilegne seg en grunnleggende forståelse som de kan bygge videre på gjennom egne erfaringer.
I 7. utgave er teksten om ventilasjon omarbeidet slik at den samsvarer med TEK17 og veiledningen til denne. Det er også gjort en rekke mindre rettelser. Blant annet er flere statistikker oppdatert med tall fra de siste årene.
Forfatteren er pensjonert førstelektor ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging (IØRP) ved Universitetet i Stavanger og har lang erfaring som praktiserende arkitekt MNAL.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
228
ISBN
9788245041019
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
27 x 21 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bygningsfysikk:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv