Kvalitetsstyring og HMS i bygg og anlegg - Torill Evy Thune

Kvalitetsstyring og HMS i bygg og anlegg

; David Keeping (Illustratør)

Denne læreboka og tilhørende lenker, nyheter, oppdateringer o.a. på nettstedet www.fagbokforlaget.no/kvalitetsstyring-og-hms vil være et viktig hjelpemiddel for deg som tar teknisk fagskoleutdanning i bygg, anlegg og KEM (klima, energi og miljø), der kvalitetsstyring og helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS) er meget sentrale temaer i flere av emnene. Les mer
Vår pris
689,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 689,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Denne læreboka og tilhørende lenker, nyheter, oppdateringer o.a. på nettstedet www.fagbokforlaget.no/kvalitetsstyring-og-hms vil være et viktig hjelpemiddel for deg som tar teknisk fagskoleutdanning i bygg, anlegg og KEM (klima, energi og miljø), der kvalitetsstyring og helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS) er meget sentrale temaer i flere av emnene.
I tillegg er denne kompetansen som kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen kvalitetsstyring og HMS, viktig for å kunne både prosjektere/planlegge og lede gjennomføringen av bygg- og anleggsarbeider/-prosjekter.
Deler av læreboka kan også være aktuell for yrkesfaglige studieretninger innen bygg og anlegg i videregående opplæring og også for høyere utdanningsnivå.
På nettstedet, som angitt ovenfor, vil forfatteren legge ut alle aktuelle lenker/nettsteder som er omtalt i læreboka, og kvalitetssikre disse. I tillegg vil forfatteren legge ut oppdateringer og tilleggsstoff knyttet til hva som skjer innen kvalitetsstyring og HMS i bygg og anlegg. Der vil man også finne litt mer om digitaliseringen i bygg- og anleggsprosjekter, som kan bidra til økt kvalitet og mindre skader/ulykker i prosjektene.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 184
ISBN: 9788245034271
Utgave: 5. utg.
Format: 30 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger