Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

En snekkers dagbok

«Boka er akkurat like solid som det håndverket han beskriver, og som vi får håpe faktisk er så bra som det høres ut. Hans rause omtale av kolleger og det faglige fellesskapet er rørende.»

Dagbladet

En snekkers dagbok er fortellingen om et loft, fra snekkeren får den første telefonsamtalen med spørsmål om å legge inn anbud, til loftet står klart for innflytting. Samtidig er dette en bok om arbeid og identitet, om å jobbe. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En snekkers dagbok er fortellingen om et loft, fra snekkeren får den første telefonsamtalen med spørsmål om å legge inn anbud, til loftet står klart for innflytting. Samtidig er dette en bok om arbeid og identitet, om å jobbe. Det er en fortelling fra den andre siden av forbrukersamfunnet. Her er det produsenten som betrakter kunden og gir oss et speil for våre holdninger til en type arbeid vi er avhengige av.
Tømreren Ole Thorstensen (f. 1965) er tømrer fra Tromøy. Han debuterer som forfatter med en fortelling om hva han bruker dagene til, en bok om arbeid.

Medlemsvurdering:
En snekkers dagbok fra utbyggingen av et tørkeloft i en bygård - er det noe å lese? Ja, for her får du innblikk i snekkerens/tømrerens arbeidsdag, som består av å skrive tilbud på utlyste jobber, møter med kunden, organisering av andre håndverkere og fagarbeidere, bestilling og levering av materialer og, ikke minst, hvordan han planlegger og utfører jobben på best mulig måte og med best mulig resultat. Det lyser fagkunnskap og arbeidsglede lang vei!

Harald K

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293237648
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Boka er akkurat like solid som det håndverket han beskriver, og som vi får håpe faktisk er så bra som det høres ut. Hans rause omtale av kolleger og det faglige fellesskapet er rørende.»

Jon Rognlien, Dagbladet

Kunders vurdering

H
Harald K – 16.01.2020

– En snekkers dagbok fra utbyggingen av et tørkeloft i en bygård - er det noe å lese? Ja, for her får du innblikk i snekkerens/tømrerens arbeidsdag, som består av å skrive tilbud på utlyste jobber, møter med kunden, organisering av andre håndverkere og fagarbeidere, bestilling og levering av materialer og, ikke minst, hvordan han planlegger og utfører jobben på best mulig måte og med best mulig resultat. Det lyser fagkunnskap og arbeidsglede lang vei!

R
Rigmor – 13.01.2016

– Julegave - mottaker fornøyd.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En snekkers dagbok:

Se flere

Logg inn

Handlekurv