Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dimensjonering av trekonstruksjoner

Boken søker å videreføre kunnskapen fra Petter Aunes tobindsverk Trekonstruksjoner, samt implementere ny standard Eurokode 5. Den er derfor aktuell både for undervisning og innen praktisk konstruksjonsarbeid for ingeniører. Les mer

899,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken søker å videreføre kunnskapen fra Petter Aunes tobindsverk Trekonstruksjoner, samt implementere ny standard Eurokode 5. Den er derfor aktuell både for undervisning og innen praktisk konstruksjonsarbeid for ingeniører. Boken dekker de fleste sider ved bærende konstruksjoner i tre, men noen «nye» temaer har ennå ikke har fått plass i standarden, og er følgelig ikke med. Etter en totalvurdering er boken skrevet på norsk, da hensynet til vår egen fagterminologi har veid tungt.
Kolbein Bell er professor emeritus ved Institutt for konstruksjonsteknikk, NTNU. Han er dr.ing fra NTH (1968), var forsker i SINTEF i 12 år før han igjen ble ansatt ved NTH som dosent i 1981, og fra 1985 som professor i konstruksjonsmekanikk og anvendt programmering. I en tiårsperiode fra 1994 hadde Bell undervisningsansvaret for faget «Trekonstruksjoner», og han har siden 1990-årene vært medlem av den norske «trestandardkomiteen». I hele denne perioden har han fulgt arbeidet med den europeiske trestandarden Eurokode 5 på nært hold. Bell har hatt forskeropphold i USA, England og Nederland. Oppholdet i Nederland TU Delft fra september 1997 til juli 1998 var motivert av interessen for trekonstruksjoner.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788245022124
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dimensjonering av trekonstruksjoner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Social

Matthew D. Lieberman
Paperback 
203,-
 

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Ikigai

Justyn Barnes
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv