Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Paris

Paris er drømmenes by. Med Hege Duckerts aller beste Paris-tips blir drømmene sannhet.

Paris er byen nordmenn elsker å reise til. Den byr på duftende croissanter og perlende champagne, fortauskaféer, gallerier, parker og kulturopplevelser. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Paris er drømmenes by. Med Hege Duckerts aller beste Paris-tips blir drømmene sannhet.

Paris er byen nordmenn elsker å reise til. Den byr på duftende croissanter og perlende champagne, fortauskaféer, gallerier, parker og kulturopplevelser. Nå har kulturredaktør i NRK, Hege Duckert, samlet sine hundre beste tips til hvordan du får mest ut av den franske hovedstaden. Duckert reiser til Paris minst to ganger i året, og kjenner til de beste stedene der du kan nyte metropolen. Kunnskapsrikt og morsomt skriver hun frem byens sjel og deler en rekke praktiske tips. Hun har sporet opp den koseligste bistroen og viser deg den mest romantiske rusleturen. Her er de deiligste makronene, de beste designerkjøpene, de morsomste markedene og de hemmelige adressene, som pariserne holder for seg selv. Med denne guiden i vesken vil du få et helt spesielt fint opphold i dronningen av alle byer.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
181
ISBN
9788248918431
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 14 cm
Nr
8089930
Serie
100 unike opplevelser

Kunders vurdering

A
Anne Merethe – 20.08.2018

– Dette er den beste reisehåndboka jeg har lest! Masse gode tips for hver en smak. Alle turistfeller er unngått. I år så jeg på Paris med nye øyne og fikk min beste tur til Paris "ever". Det eneste som trekker ned er kartene. Selv med Google ved siden av så er det litt vanskelig å finne fram. Jeg tok med et kart fra en annen bok. Husk å lese den FØR du reiser. God tur.

M
Merethe – 04.07.2018

– Hvis du ikke liker å gå i turistfellene så er denne boka et must for deg. Her er det masse spennende du ikke finner andre sreder.

T
Tove-Irene – 26.06.2018

– Boka er flott og mange flotte beskrivelser. Det er viktig å lese boka før avreise for å best utbytte av den.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Paris:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv