Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Praha

Topp 10 - for deg som vil unngå fallgrubene når du er på reise. Relansert utgave 2018.
Dette er guiden for den som skal tilbringe en langhelg i en storby eller en uke på et ukjent sted. Bøkene gjør det lett å finne frem til det beste som reisemålet kan by på. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Utsolgt
Topp 10 - for deg som vil unngå fallgrubene når du er på reise. Relansert utgave 2018.
Dette er guiden for den som skal tilbringe en langhelg i en storby eller en uke på et ukjent sted. Bøkene gjør det lett å finne frem til det beste som reisemålet kan by på. Topp10-listene er skreddersydd hver destinasjon og tar hensyn til reisebudsjett og spesielle interesser. Finn de 10 beste restaurantene - og de billigste. De 10 beste markedene, designbutikkene, museene, parkene, spaserturene, nattklubber og mye, mye mer. Topp 10-listene sparer deg for både tid og penger slik at ferien blir en suksess.

De relanserte utgavene er blitt lettere å finne fram i. Samtidig er kartene i bøkene blitt bedre, og de praktiske utbrettskartene større.

Medlemsvurdering:
Flott og fargerik, meget oversiktlig bok. Bare å slå opp på topp ti i kategorien du ønsker å vite mer om. Glimrende "nyttig å vite" sider med alt fra nødnummer til informasjon om når på døgnet det er sånn noenlude fredelig (turistfritt) å beskue Karlsbroen, og hvilke tiltak man kan gjøre for å ikke bli rundlurt av en taxi med mer. Selvom jeg ikke reiser med barn, synes jeg det er glmrende at de har satt av noen sider til hva byen kan tilby de små reisende. Det finner du ikke i så mange reisehåndbøker! Kunne kanskje hatt et noe bedre kart, men jeg synes det er godt nok! Kan anbefale boken på det sterkeste - her får du alt servert lettleslig og delikat. God tur!

MsS

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788205508569
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Prague
Format
19 x 10 cm
Serie
Gyldendals reiseguider
Topp 10

Kunders vurdering

C
CM – 21.03.2009

– Det stod mellom mange forskjellige reiseguider, da valget falt på denne. "Topp 10 Praha" inneholder alt en reiseguide bør ha, og foruten de obligatoriske ordboksidene og nyttig informasjon og tips, er den smart inndelt i temaer som kirker, museer og gallerier, historiske begivenheter, hjemsøkte steder, butikker og markeder, restauranter og spisesteder, alt listet opp og fyldig beskrevet med topp 10 av hvert emne. Boka er lett å manøvrere seg i og har fine kart på hver innsideperm i tillegg til et løst, utbrettbart og regnbeskyttet kart. Jeg fant boka veldig nyttig på min reise og vil ikke nøle med å gi den en sterk anbefaling!

c
crazy – 14.08.2006

– Denne serien med bøker er nettopp kommet i butikkene og har gjort et positivt inntrykk etter min mening. Dette er et nytt og bra konsept. Denne boken beskriver Praha, hovedstaden i Tsjekkia. Boken inneholder de 10 beste av alt i Praha, f.eks; restauranter, hoteller, atraksjoner osv osv. Boken har bra bilder og er oversiktelig og grei å finne fram i. Den er ikke alt for dyr og har en utrolig praktisk størrelse, den får nemlig lett plass i vesken. Dette er en bok du bør investere i hvis du går med planer om å reise til Praha. Og det anbefaler jeg deg, Praha er en veldig flott og spennende by med mange muligheter!

M
MsS – 11.02.2006

– Flott og fargerik, meget oversiktlig bok. Bare å slå opp på topp ti i kategorien du ønsker å vite mer om. Glimrende "nyttig å vite" sider med alt fra nødnummer til informasjon om når på døgnet det er sånn noenlude fredelig (turistfritt) å beskue Karlsbroen, og hvilke tiltak man kan gjøre for å ikke bli rundlurt av en taxi med mer. Selvom jeg ikke reiser med barn, synes jeg det er glmrende at de har satt av noen sider til hva byen kan tilby de små reisende. Det finner du ikke i så mange reisehåndbøker! Kunne kanskje hatt et noe bedre kart, men jeg synes det er godt nok! Kan anbefale boken på det sterkeste - her får du alt servert lettleslig og delikat. God tur!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Praha:

Paris

Svein Egil Omdal
Paperback 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv