Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En liten bok om chakraer

finn din indre kraft og fulle potensial

Chakraene er de usynlige energisentrene i menneskekroppen. Gjennom dem mottar og sender vi energi. Denne vakkert illustrerte boken i lommeformat vil hjelpe deg til å få kontakt med chakraene dine og dermed øke ditt fysiske og mentale velvære. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Chakraene er de usynlige energisentrene i menneskekroppen. Gjennom dem mottar og sender vi energi. Denne vakkert illustrerte boken i lommeformat vil hjelpe deg til å få kontakt med chakraene dine og dermed øke ditt fysiske og mentale velvære. Du vil få mer overskudd, kreativitet og glede. Med detaljerte beskrivelser av chakraene og hva de er forbundet med, i tillegg til enkle øvelser og aktiviteter som bare tar fem eller ti minutter, kan du lære deg hvordan du kan arbeide med disse kraftfulle energisentrene. Få kontakt med dine sju chakraer, lær deg å kjenne hvert enkelt av dem. I boken forklarer chakraekspert Patricia Mercier hvorfor energisentrene våre vil fungere lettere og bedre dersom de får næring, blant annet gjennom meditasjon, pusteteknikker og øvelser i mindfulness. Ved å balansere chakraene dine, vil du få en sterkere kropp, øke kreativiteten og motivasjonen, finne inspirasjon til å stå for den du er, fordype din åndelighet og videreutvikle din intuisjon.

Patricia Mercier utdannet seg til yogalærer på slutten av 1970-tallet. Hun fortsatte med å oppfordre til yogapraksis i tillegg til å arbeide som holistisk veileder. Med bakgrunn i sine erfaringer har hun skrevet bøkene Chakras, The Chakra Bible og Chakra Experience, så vel som bøker om spirituell søken i mayakulturen.

Medlemsvurdering:
Veldig fornøyd med all informasjonen i denne lille boken! Tydelige forklaringer og utrolig vakre illustrasjoner. Gleder meg til å prøve noen av meditasjonene. Denne får fast plass på nattbordet mitt.

Margrethe Larsen

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
96
ISBN
9788293493280
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The little book of chakras
Format
15 x 11 cm
Serie
En liten bok

Kunders vurdering

M
Margrethe Larsen – 01.05.2019

– Veldig fornøyd med all informasjonen i denne lille boken! Tydelige forklaringer og utrolig vakre illustrasjoner. Gleder meg til å prøve noen av meditasjonene. Denne får fast plass på nattbordet mitt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En liten bok om chakraer:

Yogarens

Swami Saradananda
Paperback 
336,- 369,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv