Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kreativ dagbok

et år med mindfulness

Å komme inn i en kreativ flyt innebærer at man slipper tak i hverdagens stress og bekymringer - og resultatet blir en form for mindfulness. Denne vakkert illustrerte dagboken inneholder 365 kreative øvelser som hjelper deg til å være mer til stede i nået ved å tegne, skrive, leke, ta vare på relasjonene dine og sist, men ikke minst, bare være. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Å komme inn i en kreativ flyt innebærer at man slipper tak i hverdagens stress og bekymringer - og resultatet blir en form for mindfulness. Denne vakkert illustrerte dagboken inneholder 365 kreative øvelser som hjelper deg til å være mer til stede i nået ved å tegne, skrive, leke, ta vare på relasjonene dine og sist, men ikke minst, bare være. De kreative mindfulness-øvelsene er alt fra morsomme små tegninger og tankeeksperimenter til mer krevende oppdrag som utfordrer din evne til å meditere og fantasere. Du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruke på de enkelte øvelsene og du gjør dem i den rekkefølgen som passer for deg. Du kan skrive, tegne og skape direkte i boken. Øvelsene i boken er inndelt i tolv kapitler med ulike temaer, som naturen, sansene, kroppen, skrive, tegne og leke.

Jocelyn de Kwant er journalist og skriver for FLOW, et internasjonalt prisbelønt tidsskrift om kreativitet og mindfulness.

Medlemsvurdering:
Boka har korte, men inspirerende tekster, enkle øvelser og små oppgaver. Veldig inspirerende bok. De vakre illustrasjonene er et stort pluss. Jeg kjøpte én til meg selv og én som gave til datteren min.

Marianne

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788293493181
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Creative flow
Format
21 x 14 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

M
Marianne – 01.05.2019

– Boka har korte, men inspirerende tekster, enkle øvelser og små oppgaver. Veldig inspirerende bok. De vakre illustrasjonene er et stort pluss. Jeg kjøpte én til meg selv og én som gave til datteren min.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kreativ dagbok:

Avlogga

Agnete Husebye
Innbundet 
218,- 249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv