Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Min svangerskapsdagbok

Den gravide kan i denne uke-for-uke kalenderen notere ned alle viktige øyeblikk under ventetiden. I tillegg gis det verdifulle råd og tips om graviditet, helse og svangerskapskurs, samt om hvordan man kan forberede seg til babyen kommer. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Dagbok
Sendes innen 3 - 10 dager
Den gravide kan i denne uke-for-uke kalenderen notere ned alle viktige øyeblikk under ventetiden. I tillegg gis det verdifulle råd og tips om graviditet, helse og svangerskapskurs, samt om hvordan man kan forberede seg til babyen kommer. Dagboken har praktiske lommer til oppbevaring av papirer og plass til å lime inn ultralydbilder og fotografier. Ferdig utfylt blir denne boken et flott minne for mor og barn. Oversatt av Rolf Aas

Medlemsvurdering:
Boka er inndelt i kapittel, slik at det er lett å finne frem til den siden du vil lese/skrive på. Det er plass til å skrive ganske mye, så denne kan fint fungere som dagbok fra uke til uke. Det er også plass til bilder og annet, og mapper for feks UL-bilder. Huskelite-tips finnes feks til fødebag, barnerom, babyklær etc, og lister hvor en kan skrive opp gaver og annet som en gjerne vil huske. Det er også et kapittel for fødsel hvor en kan skrive forventninger, og også hvordan fødselen ble, når riene begynte, når en reiser til sykehuset, når barnet er født osv. 2 sider er også satt av til navneforslag - gutt og jente. Lettlest info om uke til uke, mat til mor, trening, etc, viktige telefonnummer. Ei nydelig bok som en har stor glede av i svangerskapet, og i mange mange år fremover! God kvalitet, og tåler en støyt!

Mama

Se alle vurderinger

Detaljer

Innbinding
Dagbok
ISBN
9788251620208
Utgivelsesår
2003
Format
25 x 21 cm

Kunders vurdering

M
Mama – 14.05.2010

– Boka er inndelt i kapittel, slik at det er lett å finne frem til den siden du vil lese/skrive på. Det er plass til å skrive ganske mye, så denne kan fint fungere som dagbok fra uke til uke. Det er også plass til bilder og annet, og mapper for feks UL-bilder. Huskelite-tips finnes feks til fødebag, barnerom, babyklær etc, og lister hvor en kan skrive opp gaver og annet som en gjerne vil huske. Det er også et kapittel for fødsel hvor en kan skrive forventninger, og også hvordan fødselen ble, når riene begynte, når en reiser til sykehuset, når barnet er født osv. 2 sider er også satt av til navneforslag - gutt og jente. Lettlest info om uke til uke, mat til mor, trening, etc, viktige telefonnummer. Ei nydelig bok som en har stor glede av i svangerskapet, og i mange mange år fremover! God kvalitet, og tåler en støyt!

A
AM – 12.12.2008

– Til vårt eldste barn laget vi en tilsvarende bok selv. Altså, vi kjøpte en fin bok med blanke ark og laget vårt eget opplegg, limte inn bilder, skrev inn masse info om det ufødte barnets utvikling etc., i tillegg til type hva vi gjorde, mors form, kontroller vi var på, hva vi handlet inn og så videre. Denne gangen har vi ikke tid til det - og det trenger vi jo slett ikke! For å være helt ærlig er jo denne løsningen bedre enn vår - her er flotte skilleark så man har god oversikt over alt mulig, masse plass til å notere og lime bilder om man ønsker det, og jeg er virkelig imponert over alt som får plass i denne boka! Den kommer til å bli et supert 'oppslagsverk' for den lille over de første månedene av hans/hennes liv - OG den er praktisk for oss her og nå, for å sortere både i tanker og gjøremål. Layouten og bildene er nydelige, og spiralbindingen gjør boken både brukervennlig og holdbar. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min svangerskapsdagbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv