Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pulskuren helsedagbok. 365 dager

Pulskuren helsedagbok er en notat- og inspirasjonsbokfor deg som vil forbedre og optimalisere helsen, formen, gleden og overskuddet. For eksempel kan du sette inn tallene fra pulsklokken og se sammenhengen mellom nattens søvn og dagens aktiviteter. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Dagbok
Sendes innen 3 virkedager
Pulskuren helsedagbok er en notat- og inspirasjonsbokfor deg som vil forbedre og optimalisere helsen, formen, gleden og overskuddet. For eksempel kan du sette inn tallene fra pulsklokken og se sammenhengen mellom nattens søvn og dagens aktiviteter. Da får du bedre innsikt i hva som påvirker helsen din. Kombinasjonen av pulsmålerens kunstige intelligens og din egen intelligens er uslåelig!

Si hei til nye gode vaner og farvel til de dårlige, og følg med på hvordan dette endrer humør, helse og livskvalitet. Etter et år vil du ha nådd langt! Ord for ord, dag for dag; med Pulskuren helsedagbok øker muligheten for at du kan leve det livet du ønsker!

Boken inneholder:

4-ukersplaner gjennom hele året en praktisk guide i de viktigste livsstilsgrepene inspirerende utfyllingssider og nyttige helseoversikterPulskuren helsedagbok kan brukes sammen med Pulskuren og Kamerakuren, eller som en frittstående helsedagbok.

Boka Pulskuren har hjulpet tusener av mennesker med å få mer viljestyrke, overskudd og energi og bedre helse. Med Pulskuren helsedagbok kan du følge din egen framgang dag for dag, uke for uke, i et helt år!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Dagbok
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202807696
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 15 cm
Serie
Pulskuren

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulskuren helsedagbok. 365 dager:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv