Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Thereses metode : f**k flink pike. Mer tid til det som gjør deg glad

Med stort engasjement og en solid dose humor ønsker Therese å gi bedre samvittighet til folket. Hun går gjerne mot strømmen og viser fram hverdagslivet i upolert versjon. Nå deler hun av sine erfaringer og lanserer det hun kaller Thereses metode. Les mer

299,-
Dagbok
Sendes innen 3 - 10 dager
Med stort engasjement og en solid dose humor ønsker Therese å gi bedre samvittighet til folket. Hun går gjerne mot strømmen og viser fram hverdagslivet i upolert versjon. Nå deler hun av sine erfaringer og lanserer det hun kaller Thereses metode.

Utfordringen for de fleste av oss er at vi kan bli flinkere til å prioritere de daglige arbeidsoppgavene og gjøremålene. I denne planleggingsboken viser Therese deg hvordan du ved hjelp av et oversiktlig system og noen enkle teknikker kan få mer tid til det du har mest lyst til å gjøre.

«Når du sier ja til én ting, sier du automatisk nei til noe annet - for eksempel fritiden din.»

«Din verdi ligger i hvem du er som menneske, ikke i hva du har prestert, eller i hva du har. Bruk tiden på å puste, ikke på å ha dårlig samvittighet!»

Therese Lien, også kjent som @therese.lien på sosiale medier, opplevde i 2016 å møte veggen. Metodene i denne boken har gitt Therese et nytt liv. Det gjør at hun i dag takler travle hverdager, og at hun nå selv bestemmer hvordan hun skal leve livet sitt.

Detaljer

Forlag
Pullman Publishing
Innbinding
Dagbok
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293891185
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thereses metode : f**k flink pike. Mer tid til det som gjør deg glad:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Angst

Peder Kjøs
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv