Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Databaser

Databaser dekker grunnleggende databasefag på høgskole- og universitetsnivå og gir en grundig innføring i databaseteori og design av databaser. Boken legger stor vekt på praktisk bruk av metoder og teknikker. Les mer

629,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Databaser dekker grunnleggende databasefag på høgskole- og universitetsnivå og gir en grundig innføring i databaseteori og design av databaser. Boken legger stor vekt på praktisk bruk av metoder og teknikker.
Det rettes fokus på relasjonsdatabaser med SQL, datamodellering, normalisering og databaseadministrasjon. Ulike databasearkitekturer nevnes, for eksempel klient/tjener-løsninger, og bruk av databaser mot Internett. Det er læringsmål, sammendrag og kontrollspørsmål til hvert kapittel.

I 2. utgaven er det tatt hensyn til en rekke brukerønsker. Temaet datamodellering er utvidet med flere eksempler. SQL er splittet opp i to kapitler. Innføringen i databaser og Internett blir nå konsentrert rundt PHP og XML. I tillegg er transaksjonshåndtering i flerbrukerdatabaser gjort mer praktisk med eksempler i SQL.

Bokens egen side: www.databasebok.no

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
356
ISBN
9788205381056
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
24 x 17 cm
Serie
Gyldendal-TISIP-serien

Kunders vurdering

I
Informatiker – 07.04.2006

– Boka er en grei innføring i programmering mot databaser, og forklarer sågar teori bak programmeringen som sql-setninger som skal brukes for å utføre hendelser i programmet. Boka er godt illustrert og har gode og lettfattelige eksempler. I tillegg til å forklare hvordan en gjennomfører en handling, forklarer denne boka også hvordan en kan gjennomføre 'enkle' handlinger på en mer omfattende og dertil sikrere / raskere måte. Slik kan en som kjenner til litt programmering komme videre, og nybegynnere kan holde seg til kjente metoder til stoffet sitter litt bedre. Kapitlene har læringsmål og kontrollspørsmål, som er en grei måte å finne ut på om kapittelet faktisk er forstått. Anbefaler absolutt denne boka til nybegynnere, og også programmerere med erfaring som trenger et tilbakeblikk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Databaser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv