Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i datakommunikasjon

Innføring i datakommunikasjon er boka for alle som ønsker å få et innblikk i hvordan datakommunikasjon i lokalnett og på Internett fungerer.

Innholdet er organisert slik at man starter med Internett-applikasjonene og arbeider seg nedover i den lagdelte kommunikasjonsmodellen. Les mer

629,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Innføring i datakommunikasjon er boka for alle som ønsker å få et innblikk i hvordan datakommunikasjon i lokalnett og på Internett fungerer.

Innholdet er organisert slik at man starter med Internett-applikasjonene og arbeider seg nedover i den lagdelte kommunikasjonsmodellen. Det er lagt spesiell vekt på å gi konkrete eksempler som viser virkemåten til de ulike kommunikasjonsprotokollene, blant annet ved å analysere datapakker ved hjelp av Wireshark.

Andre utgave av boka er omskrevet på flere områder. Nettverksbegrepet er utdypet, og tema som sikkerhet, trådløse nett og NAT-funksjonalitet har fått større fokus.
Boka er tilpasset undervisning ved høgskoler og universitet. Innholdet i boka dekker grunnleggende opplæring i datakommunikasjon.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
302
ISBN
9788205384149
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
24 x 17 cm
Serie
Gyldendal-TISIP-serien

Kunders vurdering

T
Thomas – 02.06.2009

– Meget god innføring i datanettverk og hvordan OSI-modellen og den velkjente protokollen TCP/IP fungerer. I mine øyne passer boken utmerket for deg som har jobbet noen år med enkle datanettverk og er "selvlært" i form av at du får ting til å fungere, men ikke kjenner prosessene som ligger bakenfor dette. Jeg benyttet denne boken som basis før jeg startet på videre studier innen datanettverk, i mitt tilfelle Cisco sertifiseringer, og med det norske språket og enkle forklaringen gjorde den overgangen til engelske bøker med tungt innslag av fagspråk langt enklere. Noen deler av boken inneholdt for meg informasjon som ikke var så viktig eller nødvendig, som f.eks. eldre typer teknologi og utvikling men det aller meste var svært nyttig å få forklart på en enkel måte, og en glimrende faglig påbygging til hva man har lært seg på egenhånd. Boken anbefales som god innføring i datanettverk på et tydelig, lettfattelig og lærerikt språk!

d
deadcyclo – 26.03.2009

– Dette er noe så usedvanlig som en vellykket norsk databok. Forfatterene har gjort en fantastisk flott jobb da de skrev denne boka. Den er veldig informativ, man lærer det man skal fort, og ikke minst er den særdeles lettlest. Den er heller ikke full av "flaue" ord slik man er vant med fra norske databøker. Forfatterene har tydeligvis lagt ned en mengde arbeid i å finne gode norske ord som fungerer. Her finner man heller ikke masse fyllstoff slik man ofte gjør i denne typen bøker. Den er rett på sak, forklarer det man trenger forklaring på og ikke noe mer, og gjør rett og slett læring til en lek. Boka starter på det helt basale og gir deg til slutt et dypdykk i nettverk på det aller laveste nivået. Den fungerer bra uavhengig av man er nybegynner eller mer erfaren, ja faktisk burde selv eksperter lese denne boka rett å slett for å lære at, joda, man kan faktisk gjøre det på norsk. Anbefales

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i datakommunikasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv